MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Υπό κράτηση στα κατεχόμενα ο Σήφης… Κρυβόταν σε διαμέρισμα στην Αμμόχωστο

Advertisement

Sponsored by exness

Οδηγήθηκε ενώπιον ψευδοδικαστηρίοιυ ο Σήφης μετά τη χθεσινή σύλληψη του –Υπό κράτηση για μία μέρα σύμφωνα με τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα – Κρυβόταν σε διαμέρισμα στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και συνελήφθη μετά από επιχείρηση της λεγόμενης αστυνομίας – Οι αναφορές σε τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης

Advertisement

Οι κατοχικές αρχές οδήγησαν πριν από λίγο τον Σήφη ενώπιον του λεγόμενου δικαστηρίου της κατεχόμενης Αμμοχώστου, υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία, όπως φαίνεται και στις πιο κάτω εικόνες.

Όπως αναφέρεται σε τουρκοκυπριακά ΜΜΕ το ψευδοδικαστήριο διέταξε την κράτηση του για μία μέρα. Ο 40χρονος συνελήφθη από τις κατοχικές αρχές για τα αδικήματα της «παράνομης εισόδου» στα κατεχόμενα και της παράνομης κατοχής οπλισμού.

Ο επικεφαλής της τ/κ πλευράς στη Δικοινοτική Τεχνική Επιτροπή για την Εγκληματικότητα Χακκί Ονέν δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι για σκοπούς δικαιοσύνης, η τ/κ πλευρά υποστηρίζει την ανταλλαγή εγκληματιών μεταξύ των δύο κοινοτήτων και πως η Επιτροπή εργάζεται επί αυτού του θέματος.

Δείτε Βίντεο από τη στιγμή που εξέρχεται του Δικαστηρίου: ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος Ιωσήφ Ιωσήφ, γνωστός ως Σήφης, που καταζητείτο από τις κυπριακές αρχές για την απόπειρα φόνου κατά του Νίκου Ροδοθέου στην περιοχή του Hilton στη Λευκωσία καθώς και για την υπόθεση εντοπισμού πέραν των δύο κιλών κάνναβης και 700 γραμμαρίων κοκαΐνης σε διαμέρισμα στη Λευκωσία, συνελήφθη χθες γύρω στις 6 από τη λεγόμενη αστυνομία των κατεχομένη σε περιοχή της Αμμοχώστου.

Αν και η είδηση δεν έχει πάρει μεγάλη έκταση -για την ώρα- στα τουρκοκυπριακά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, κάποια δημοσιεύματα αναφέρονται στη σύλληψη του Σήφη, επιβεβαιώνοντας τις χθεσινές πληροφορίες ότι κατά της σύλληψη του είχε δύο πιστόλια και μεγάλο αριθμό σφαιρών στην κατοχή του.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επιτυχή αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία εντοπίστηκε ο Σήφης σε διαμέρισμα στο οποίο κρυβόταν -μετά και το ένταλμα σύλληψης σε βάρος τους από τις αρχές της Δημοκρατίας- σε περιοχή της Αμμοχώστου. Αμέσως μετά οδηγήθηκε για ανάκριση.

Ο Σήφης φέρεται ως το πρόσωπο που έδινε οδηγίες σε έναν εκ των συλληφθέντων που τελούν υπό κράτηση για την υπόθεση των ναρκωτικών, έναν 26χρονο, ο οποίος τον ενέπλεξε στην υπόθεση ναρκωτικών μαζί με τον Αλέξη Μαυρομιχάλη ο οποίος επίσης τελεί υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι σε σχέση με την υπόθεση η Αστυνομία καταζητεί και τον Σλοβάκο Balazovjech Miroslav ή Dydi Rudolf.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα, για τη διενέργεια της επιχείρησης, είχε δοθεί σχετική πληροφορία στις κατοχικές αρχές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network