MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Βγήκαν ξανά στους δρόμους με νέα πορεία διαμαρτυρίας οι «ΩΣ ΔΑΜΕ». Έξω από το Προεδρικό με συνθήματα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα πορεία διαμαρτυρίας από την ομάδα «ΩΣ ΔΑΜΕ» – Βγήκαν στους δρόμους και κατέληξαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο – Πλακάτ και συνθήματα – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Νέα πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα στους δρόμους της Λευκωσίας από την ομάδα «ΩΣ ΔΑΜΕ».

Advertisement

Δεκάδες πολίτες βγήκαν ξανά στους δρόμους με πλακάτ και συνθήματα με στόχο να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον αυταρχισμό και τη διαφθορά.

Πρόκειται για την γνωστή ομάδα στο Facebook με την ονομασία «ΩΣ ΔΑΜΕ», η οποία στο παρελθόν διοργάνωσε και άλλες μαζικές πορείες διαμαρτυρίας, ανάμεσά τους και η πορεία στην οποία σημειώθηκαν τα επεισόδια μεταξύ πολιτών και Αστυνομίας στις 13 Φεβρουαρίου.

Η εν λόγω ομάδα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και μερικές ημέρες, μέσα από ανακοινώσεις της, καλούσε τους πολίτες όπως δείξουν δυναμικά το παρόν τους και στη σημερινή πορεία η οποία ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα.

Η πορεία ξεκίνησε από το Υπουργείο Εσωτερικών και κατέληξε μέχρι και το Προεδρικό Μέγαρο, όπου με φωνές και συνθήματα φωνάζουν «παραιτηθείτε».

Φωτογραφίες από το σημείο:

Την πορεία συνδιοργανώνουν: Οι Αερικό, Αριστερή Κίνηση Θέλουμεν Ομοσπονδία, Σπιριθκιά, Συσπείρωση Ατάκτων, antifa λευkoşa, Avli και Πρωτοβουλία για τη Διάσωση των Φυσικών Ακτών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal