MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Το σοβαρό επεισόδιο με Τούρκους στρατιώτες στη Δένεια-Πως εκδίωξαν κτηνοτρόφο

Advertisement

Sponsored by exness

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης των ένοπλων Τούρκων στρατιωτών σε Ελληνοκύπριο γεωργοκτηνοτρόφο τον οποίο και εκδίωξαν – Πρόλαβε να τραβήξει σε βίντεο το περιστατικό – Τον πλησίαζαν και του έριχναν πέτρες ακόμα και την ώρα που αναχωρούσε – Έβοσκε τα πρόβατά του στην περιοχή – Κατέχει την άδεια λέει ο Κοινοτάρχης Δένειας – Διερευνούν το περιστατικό τα Ηνωμένα Έθνη – Δείτε το βίντεο

Είναι η στιγμή που ένοπλοι Τούρκοι στρατιώτες εκδίωξαν Ελληνοκύπριο γεωργοκτηνοτρόφο από τη νεκρή ζώνη στη Δένεια, πετώντας του πέτρες και φωνάζοντάς του.

Advertisement

Το σοβαρό επεισόδιο που πρόλαβε να καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο ο Ελληνοκύπριος γεωργοκτηνοτρόφος, την ώρα που απομακρυνόταν με το αυτοκίνητό του και αφού είχε δεχθεί την επίθεση από τους Τούρκους στρατιώτες δημοσιεύει η Cyprus Times.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, οι έξι Τούρκοι στρατιώτες, κρατώντας στα χέρια τους όπλα, πλησίαζαν προς το μέρος του γεωργοκτηνοτρόφου πετώντας πέτρες ακόμα και τη στιγμή που ο Ελληνοκύπριος άντρας είχε ξεκινήσει να απομακρύνεται με το όχημά του από το σημείο.

Δείτε το βίντεο: 

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, το συμβάν σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα, 500 μέτρα εντός της νεκρής ζώνης στη Δένεια την ώρα που ο γεωργοκτηνοτρόφος έβοσκε τα πρόβατά του.

Όπως υποστήριξε στην καταγγελία του ο γεωργοκτηνοτρόφος, οι έξι Τούρκοι στρατιώτες κατέβηκαν από τα φυλάκιά τους με τα όπλα στα χέρια και ζήτησαν από τον Ε/κ γεωργοκτηνοτρόφο να φύγει, απειλώντας τον. Ο ένας, μάλιστα, στρατιώτης όπλισε το όπλο του.

Ο κοινοτάρχης Δένειας ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων πως ο Ε/κ γεωργοκτηνοτρόφος έχει άδεια για εργασίες στην περιοχή. «Του φώναζαν και του έριχναν πέτρες και τελικά τον έδιωξαν. Όταν έγινε το συμβάν αυτός μας ειδοποίησε τηλεφωνικά και έβγαλε και σχετικό βίντεο», πρόσθεσε.

Ο κοινοτάρχης Δένειας πρόσθεσε πως για το γεγονός έγινε καταγγελία στο Υπουργείο Εξωτερικών, στα Ηνωμένα Έθνη και στην Εθνική Φρουρά.

Εξετάζουν το περιστατικό τα Ηνωμένα Έθνη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ, δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεωνπως η ειρηνευτική δύναμη ερευνά το επεισόδιο.

«Πρέπει να ολοκληρωθεί η έρευνα πριν καταλήξουμε σε οποιαδήποτε συμπεράσματα», ανέφερε.

Πρόσθεσε πως η ασφάλεια των πολιτών εντός της νεκρής ζώνης παραμένει ύψιστη προτεραιότητα για την ειρηνευτική δύναμη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network