MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Θυελλώδεις άνεμοι σε πολλές περιοχές… Αποκοπή καλωδίων και Κίτρινη Προειδοποίηση

Advertisement

Sponsored by exness

Στο «έλεος» της κακοκαιρίας η Κύπρος – Θυελλώδεις άνεμοι και χωρίς ρεύμα περιοχές – Αποκόπηκαν καλώδια της ΑΗΚ – Βροχές και σε περιοχές καταιγίδες – Κίτρινη Προειδοποίηση από την Μετεωρολογική Υπηρεσία

Θυελλώδεις ανέμοι, βροχές και σε κάποιες περιοχές του νησιού καταιγίδες, συνθέτουν το σκηνικό του καιρού από το βράδυ του Σαββάτου.

Advertisement

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία έκανε αναφορά στην πρόβλεψη της για σφοδρούς ανέμους μέχρι 7 μποφόρ, όμως λίγο πριν από τις 11 το βράδυ -και κατά την εξέλιξη των ακραίων φαινομένων- εκδόθηκε Κίτρινη Προειδοποίηση στην οποία γίνεται αναφορά για ανέμους έντασης 8 μποφόρ που επηρεάζουν τις παράλιες κυρίως περιοχές του νησιού.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν κατολισθήσεις σε διάφορες περιοχές, συσσώρευση νερού σε σημεία του οδικού δικτύου, ενώ δέντρα απέκοψαν καλώδια της ΑΗΚ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές.

Αυτή ήταν η κατάσταση που επικρατούσε και στο Τραχώνι της επαρχίας Λεμεσού, όπου οι αρμόδιες αρχές ανταποκρίθηκαν μετά την αποκοπή καλωδίων.

 

Μέχρι και πριν τα μεσάνυχτα οι περιοχές που παρέμεναν στο σκοτάδι λόγω της κακοκαιρίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΑΗΚ ήταν: 

Λευκωσία: Δάλι, Γερακιές, Κάμπος, Άγιοι Ομολογητές. Λεμεσός: Αγρίδια, Καμινάρια, Παλαιόμυλος. Λάρνακα: Κίτι, Άγιος Νικόλαος, Κάτω Λεύκαρα, Μενεού, Περιβόλια Λάρνακας. Πάφος: Καλλέπεια. Αμμόχωστος: Παραλίμνι.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα καταγράφουν δεκάδες πολίτες οι οποίοι με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζουν την κακοκαιρία που επικρατεί αυτή την ώρα σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Δείτε μερικά από τα βίντεο που ανέβασαν χρήστες στη σελίδα «Καιρόφιλοι Κύπρου» στο Facebook:

EΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Περιοχή Κλήρου:

Περιοχή Πωμός:

Πάφος:

Λεμεσός:

Πόλη Χρυσοχούς:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network