MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Στις Φιλιππίνες οι σοροί της Mary Rose και της Maricar

Advertisement

Sponsored by exness

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την τέλεση των νεκρώσιμων ακολουθιών, οι σοροί της Mary Rose και της Maricar Valdez Arquilla, ταξίδεψαν για τελευταία φορά στην πατρίδα τους, τις Φιλιππίνες.

Advertisement

Τα άψυχα σώματα των δύο γυναικών, θυμάτων του κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά, έφθασαν το βράδυ του Σαββάτου στις Φιλιππίνες, όπου θα ταφούν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tnt.abante .com.ph, οι σοροί των δυο γυναικών παραλήφθηκαν από εκπροσώπους του Υπουργείου Εξωτερικών των Φιλιππίνων.

Την περασμένη Πέμπτη οι φίλες και τα αγαπημένα πρόσωπα των δύο γυναικών που βρίσκονται στην Κύπρο παρευρέθηκαν στις εξόδιους ακολουθίες που τελέσθηκαν σε Λεμεσό και Λάρνακα.

Στο μεταξύ, εντός των επόμενο ημερών, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου ενημέρωσης, αναμένεται να φθάσει στις Φιλιππίνες και η σορός της Arian Palanes Lozano, ενός ακόμα θύματος του 35χρονου δολοφόνου.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της Mary Rose εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου 2019, στο φρεάτιο του παλιού Μεταλλείου Μιτσερού από Γερμανούς τουρίστες και ήταν το πρώτο θύμα που έγινε η αφορμή να έρθουν στο φως οι δολοφονίες του κατά συρροή δολοφόνου.

Στις 11 Ιουλίου, οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία και η κόρης της Sierra Graze, θύμα του Νίκου Μεταξά, ένα μήνα μετά τον εντοπισμό της σορού της στα νερά της λίμνης Μεμί της κοινότητας Ξυλιάτου.

Μητέρα ενός 9χρονου ήταν και η αδικοχαμένη Maricar.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network