MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Σφοδροί άνεμοι και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της Κύπρου. Τι αναμένεται μέχρι το βράδυ

Advertisement

Sponsored by exness

Σφοδροί άνεμοι και ισχυρές καταιγίδες επικρατούν από νωρίς σήμερα σε διάφορες περιοχές της Κύπρου – Δεκάδες οι αναρτήσεις των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε χειμωνιάτικο σκηνικό ντύθηκε εδώ και λίγες ημέρες η Κύπρος καθώς η απότομη αλλαγή του καιρού και της θερμοκρασίας είναι πλέον δεδομένη και αυτό αποδεικνύεται από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε διάφορες περιοχές του νησιού.

Advertisement

Σήμερα, περιοχές της επαρχίας Πάφου καθώς και ορεινής Λεμεσού είναι αυτές που ως επί το πλείστον έχουν παρουσιάσει από νωρίς το πρωί σήμερα έντονα καιρικά φαινόμενα όπως ισχυρούς άνεμους και καταιγίδες.

Αρκετοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν με αναρτήσεις τους να παρουσιάσουν την κατάσταση που επικρατεί με βίντεο και φωτογραφίες.

Τι αναμένεται μέχρι απόψε σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µμερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µμποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη µέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Δείτε μερικά από τα βίντεο που ανέβασαν μέλη της ομάδας «Καιρόφιλοι Κύπρου» στο Facebook:

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network