MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Παιδάκι το «έσκασε» από νηπιαγωγείο στη Λεμεσό κι έκοβε βόλτες στο δρόμο

Advertisement

Sponsored by exness

Ιστορία που προκαλεί ανησυχία στη Λεμεσό – Πολίτης εντόπισε παιδάκι 2 χρόνων να περιφέρεται μόνο του σε δρόμο της Λεμεσού – Είχε «ξεγλιστρήσει» από το νηπιαγωγείο του χωρίς κανένας να το πάρει είδηση – Το μετέφερε πίσω στο νηπιαγωγείο ο πολίτης – Δεν έχει γίνει ακόμα καταγγελία στις αρχές – Αυτεπάγγελτα ψάχνουν για τους γονείς του

Advertisement

Η ιστορία εκτυλίχθηκε χθες το πρωί σε περιοχή στο κέντρο της Λεμεσού, και την έφερε στο φως το ΣΙΓΜΑ μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι». Διερχόμενος οδηγός εντόπισε ένα μικρό κοριτσάκι, περίπου 2 χρόνων  να περιφέρεται σε πολυσύχναστο δρόμο, περπατώντας μάλιστα στην άκρη του δρόμου και όχι πάνω στο πεζοδρόμιο.

Ανησυχώντας για το τι μπορεί να συμβεί στο παιδάκι, ο πολίτης σταμάτησε το αυτοκίνητο του, έβαλε μέσα το κοριτσάκι και μετέβη σε νηπιαγωγείο που γνώριζε ότι βρίσκεται λίγο πιο κάτω.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε ο πολίτης στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, όπως προέκυψε εκ των υστέρων, το κάγκελο του νηπιαγωγείου ήταν ανοικτό  με αποτέλεσμα το παιδάκι να βγει έξω χωρίς κανείς να το αντιληφθεί. Ένας ισχυρισμός που υπάρχει είναι ότι αυτό έγινε όταν ένας γονιός εξήλθε το νηπιαγωγείου και δεν έκλεισε το κάγκελο.

Πάντως αν και δεν υπάρχει καταγγελία ενώπιον των αρχών, η αστυνομία διερευνά σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν αρχικά οι γονείς του παιδιού και ακολούθως να διαφανούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε το παιδάκι από το νηπιαγωγείο χωρίς κανένας να το πάρει είδηση. Ο πολίτης αναμένεται να κληθεί για κατάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Δείτε το βίντεο με τα όσα ανέφερε ο πολίτης στο ΣΙΓΜΑ:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Το απόλυτο..

Protathlima