MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Ομιχλώδες το σκηνικό στα ορεινά. Αναμένονται μεμονωμένες βροχές απόψε

Advertisement

Sponsored by exness

Έντονη ομίχλη επικρατεί στις ορεινές περιοχές – Δείτε βίντεο – Οι βροχές που επιστρέφουν απόψε – Η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες

Ομιχλώδες σκηνικό επικρατεί σήμερα στις ορεινές περιοχές της Κύπρου.

Advertisement

Δεκάδες είναι οι αναρτήσεις των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διάφορα χωριά της Κύπρου στα οποία από νωρίς το πρωί σήμερα είχαν «σκεπαστεί» από ένα σύννεφο ομίχλης το οποίο μάλιστα σε πολλές περιοχές περιόριζε και την ορατότητα.

Δείτε μερικά βίντεο που αναρτήθηκαν στη σελίδα «Καιρόφιλοι Κύπρου»

Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας στο εσωτερικό με τις βροχές να επιστρέφουν απόψε 

Μία έτσι και μία αλλιώς παρουσιάζεται ο καιρός, καθώς μετά από αρκετές ημέρες χειμωνιάτικου σκηνικού σε εσωτερικό και ορεινά με βροχές και κρύο, το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία παρουσιάσε άνοδο, ενώ οι βροχές μας εγκατέλειψαν παρουσιάζοντας – κυρίως- στο εσωτερικό έντονη ηλιοφάνεια.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δεν αποκλείεται να σχηματιστεί παγετός.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες

Αύριο, Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά το απόγευμα στα νοτιοδυτικά, μέχρι μέτριοι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα δυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αρχικά τοπικά στα δυτικά μέχρι ταραγμένη.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Την Τετάρτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 69 εκατοστά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network