MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Ο απλός κόσμος αποχαιρετάει τον Χριστόφια… «Με ραϊσμένην την καρκιάν, τζιαι μάδκια δασκρυσμένα» (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Τον Δημήτρη Χριστόφια τον χαρακτήριζε η απλότητα του. Ακόμα και όταν διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχασε την ουσιώδη επαφή του με τους πολίτες ενώ πολλοί για να δείξουν το πόσο απλός ήταν, έλεγαν ότι πάντοτε παρέμεινε «ο γιος της Αννού που το Δίκωμο».

Advertisement

Από το πρωί πλήθος κόσμου σπεύδει στο οίκημα της ΠΕΟ στη Λευκωσία, όπου βρίσκεται η σορός για λαϊκό προσκύνυμα, για να πει το ύστατο χαίρε στον Δημήτρη Χριστόφια. Έχοντας όλοι να πουν έναν καλό λόγο για τον εκλιπόντα αναμένουν καρτερικά στην ουρά για να συλλυπηθούν την οικογένεια του.

Στις δηλώσεις που κάνουν μιλούν τόσο για τον άνθρωπο Δημήτρη όσο και για την πολιτική του καριέρα. Ένας εξ αυτών, μάλιστα, ο κύριος Μιχάλης Φραγκίσκου, έγραψε ποιήμα αφιερωμένο στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στο οποίο, μεταξύ άλλων, κάνει αναφορά για τις επικρίσεις που δέχθηκε για την κρίση στην οικονομία αλλά και την έκρηξη στο Μαρί.

Αρκετοί είναι και οι Τουρκοκύπριοι που πέρασαν τα οδοφράγματα για να αποχαιρετήσουν τον Δημήτρη Χριστόφια.  Στο πάρακατω βίντεο ο Χασάν Φελέκ, εκπρόσωπος Συνδικαλιστικής οργάνωσης στα κατεχόμενα, μιλάει για τον τέως Πρόεδρο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network