MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Μία κρύο… μία ζέστη! Πέφτουν χιόνια στο Τρόοδος

Advertisement

Sponsored by exness

Ένας καιρός λίγο… απ’ όλα!

Advertisement

Από τη ζέστη στο κρύο και ξανά… Πάντως όπως βλέπουμε σε βίντο που αναρτήθηκε στη σελίδα KitasWeather πριν από μερικά λεπτά στο Τρόοδος άρχισε να ρίχνει χιόνι!

Δείτε! ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ

Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και σε κάποιες περιοχές αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι 4 µποφόρ αλλά στα βόρεια και τα ανατολικά παράλια, ισχυροί 5 και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 8 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τρίτη θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο για να κυµανθεί κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network