MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη φωτιά σε κατοικία στην Άλωνα. Επεκτάθηκε και στο δίπλα σπίτι

Advertisement

Sponsored by exness

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία – Πυρκαγιά σε κατοικημενή περιοχή στο χωρίο Άλωνα στη Λευκωσία – Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής

Advertisement

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λευκωσία μετά από φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 20.30 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα σε κατοικημένη περιοχή στο χωριό Άλωνα της Επαρχίας Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα η φωτιά ξεκίνησε από το φουγάρο τζακιού μίας κατοικίας και γρήγορα επεκτάθηκε σε διπλανή οικία της ίδιας οικογένειας.

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Άλωνας Μιχάλη Νικηφόρου, οι κάτοικοι της περιοχής είναι αγανακτισμένοι γιατί η περιοχή τους καλύπτεται μόνο από εθελοντές πυροσβέστες που στις πλήστες περιπτώσεις δεν μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα.

Ο κ. Νικηφόρου μιλώντας στην Cyprus Times μίλησε για καθυστέρηση στην άφιξη της πυροσβέστικής, είπε ωστόσο πως η κατάσταση φαίνεται να είναι ελεγχόμενη. «Αν η Πυροσβεστική έφτανε έγκαιρα στο σημείο το ένα σπίτι θα γλίτωνε όπωσδήποτε», ανέφερε ο κύριος Νικηφόρου.

«Σε γειτονικά χωριά όπως Αγρός, Παλαιχώρι και Παναγιά υπάρχουν σταθμοί οι οποίοι όμως λειτουργούν με εθελοντές» ανέφερε συγκεκριμένα αναφέροντας ότι δεν υπάρχει στελέχωση από μόνιμο ή ωρομίσθιο προσωπικό.

Ο Αναπληρωτής κοινοτάρχης ανέφερε επίσης ότι ευτυχώς  από την φωτιά δεν υπήρξαν τραυματίες καθώς οι ένοικοι της οικίας πρόλαβαν να εξέλθουν.

Σύμφωνα με τον κύριο Νικηφόρου, τα δύο σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς. Αναφέρθηκε σε περιορισμένες ζημιές σε άλλα δύο που εφάπτονται.

Όπως ενημερώνει η Πυροσβεστική, στη σκηνή έσπευσαν 5 οχήματα της δύναμης και ένα του Τμήματος Δασών. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής η φωτιά είναι υπό μερικό έλεγχο από τις 9 και 20.

Δείτε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook – ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network