MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: «Λύσε το Πρόεδρε… για την Κύπρο μας»

Advertisement

Sponsored by exness

Με τις ευχές όλης της Κύπρου ο Πρόεδρος στη Γενεύη – Πλήθος κόσμου τον ανέμενε στο αεροδρόμιο το πρωί για να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του τις επόμενες μέρες – Συγκινητικές σκηνές στη Λάρνακα – «Λύσε το Πρόεδρε»

Advertisement

Αρκετοί ήταν οι πολίτες που νωρίς το πρωί ανέμεναν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας για να του ευχηθούν καλή επιτυχία στις δύσκολες διαπραγματεύσεις που έχει μπροστά του με στόχο την καλύτερη δυνατή συμφωνία στο Κυπριακό.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τις ομάδας «Αμμόχωστος η Πόλη μας» και «Λάρνακα για λύση και επανένωση».

«Λύσε το Πρόεδρε… κράτα καλά» η ευχή που αντηχούσε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να απαντά ότι τα αυτιά του είναι κλειστά στις σειρήνες… «Μακάρι και η άλλη πλευρά να πηγαίνει με την ίδια αποφασιστικότητα» είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος στους δημοσιογράφους που τον συνοδεύουν κατά τη διάρκεια της πτήσης προς τη Γενεύη. «Πάμε καλά προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι στη Γενεύη». Ερωτηθείς τι αναμένει να προκύψει από την επικείμενη φάση του Κυπριακού στην Ελβετία, ο Πρόεδρος είπε ότι «εμείς πάμε καλά προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι πάντοτε με δεδομένη τη βούληση και επιθυμία για λύση του Κυπριακού, με βάση αρχές και αξίες που θα επιτρέψουν να κτίσουμε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, ένα κράτος που να σέβεται τις ανησυχίες των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων να σέβεται γενικότερα τους πολίτες του. Και ένα ανάλογο κράτος βεβαίως δεν χρειάζεται ούτε εγγυητές ούτε στρατεύματα για να προστατεύουν τάχα αυτά που είναι κοινά αναγνωρισμένα ή κοινά αποδεκτά από όλα τα σύγχρονα κράτη και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε η μοναδική περίπτωση που χρειάζεται τρίτες χώρες να το εγγυηθούν».

Εναλλακτικά δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal