MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Κύπρος σε… κλίμα τροπικό! Ξαφνική έντονη νεροποντή στο δρόμο Αγίας Νάπας-Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Ξαφνική νεροποντή  στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας – Δείτε σχετικό βίντεο – Διήρκησε μόλις λίγα λεπτά – Νωρίτερα, το σκηνικό του καιρού ήταν πιο καλοκαιρινό με ηλιοφάνεια

Advertisement

Καλοκαιριάτικη… ξαφνική νεροποντή για μερικά λεπτά σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας.

Όπως θα δείτε και από το πιο κάτω βίντεο που απέστειλε αναγνώστης της CyprusTimes, το σκηνικό στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Λάρνακας ήταν βροχερό, κάτι φυσικά… περίεργο για την χρονική περίοδο που βρισκόμαστε.

Όσο ξαφνική ήταν η μπόρα, άλλο τόσο ξαφνική ήταν και η εναλλαγή του καιρού καθώς λίγα λεπτά πριν από τη μπόρα, το σκηνικό του καιρού ήταν σαφώς πιο καλοκαιρινό καθώς επικρατούσε ηλιοφάνεια όπως μας ανέφερε ο αναγνώστης.

Η ξαφνική αυτή σημερινή μπόρα διήρκησε μόλις κάποια λεπτά.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, αναμένεται ότι παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, κάτι που θα παρατηρείται σύμφωνα με το δελτίο καιρού μέχρι και τη Δευτέρα.

Από τη Δευτέρα και μετά, η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Αναλυτικά:

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναμένεται αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αρχικά και ταραγμένη μέχρι το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά αναμένεται αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη, για να καταστεί αργότερα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο για να κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network