MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βίντεο κατέγραψε δεύτερο πρόσωπο να εξέρχεται από το αυτοκίνητο του Ευαγγέλου μετά τη δολοφονία

Advertisement

Sponsored by exness

Κλειστό κύκλωμα κατέγραψε δεύτερο πρόσωπο να εξέρχεται από το αυτοκίνητο του Ευαγγέλου αμέσως μετά την ρίψη των πυροβολισμών εναντίον του – Εντοπίστηκε και δεν προκύπτει κάτι – Από κοντινή απόσταση οι πυροβολισμοί – Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας

Με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την γκανγκστερική δολοφονία του 53χρονου Αντρέα Ευαγγέλου στη Λάρνακα, από τη μελέτη κλειστών κυκλωμάτων προέκυψε ένα νέο δεδομένο ενώπιον των ανακριτών.

Advertisement

Βίντεο που εξασφαλίστηκε καταγράφει δεύτερο πρόσωπο να εξέρχεται από το αυτοκίνητο του θύματος, αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.

Όπως αναφέρθηκε αρμοδίως στη Cyprus Times, πρόκειται για αλλοδαπό -μάλλον υπάλληλο του θύματος- ο οποίος αμέσως μετά τους πυροβολισμούς τράπηκε σε φυγή. Όπως μας αναφέρθηκε το πρόσωπο αυτό εντοπίστηκε. Εναντίον του δεν φαίνεται να προκύπτει οτιδήποτε.

Πάντως, όπως αναφέρουν πληροφορίες, από την μελέτη του υλικού από τα κλειστά κυκλώματα, επιβεβαιώνεται ότι οι πυροβολισμοί -πέντε στον αριθμό σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία- ρίφθηκαν πισώπλατα και από πολύ κοντινή απόσταση σε βάρος του Ευαγγέλου.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Cyprus Times, οι δύο δράστες του είχαν στήσει καρτέρι, και συγκεκριμένα έξω από κοιμητήριο που βρίσκεται κοντά στην πολυκατοικία που διέμενε το θύμα και μόλις τον είδαν να σταθμεύει πλησίασαν και τον εκτέλεσαν. Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή με την μοτοσικλέτα τους, τύπου σκούτερ.

Στο μεταξύ, η νεκροτομή που διενεργείτο στη σορό του Ευαγγέλου από την Αγγελική Παπέττα διακόπηκε, λόγω του τραγικού συμβάντος με το θάνατο 45χρονου άντρα, που δέχτηκε κατά λάθος πυροβολισμό στη διάρκεια κυνηγετικής εξόρμησης στην επαρχία Λεμεσού. Όπως μας αναφέρθηκε η νεκροτομή θα συνεχιστεί αργότερα, ίσως και αύριο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network