MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Καταρρακτώδεις βροχές και κατολισθήσεις στην ορεινή Λεμεσό (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Με βροχές και καταιγίδες το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη –  Τους εκδρομείς στα ορεινά ανέμεναν  σήμερα εκπλήξεις – Ξέσπασαν καταρρακτώδεις βροχές, ενώ σημειώθηκε και διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε μεμονωμένες περιοχές – Επί ποδός η Αστυνομία

Advertisement

Επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις του Τμήματος Μετεωρολογίας. Γύρω στις 12:30, το μεσημέρι ξέσπασε καταιγίδα στα ορεινά της Λεμεσού.  Τα 15 λεπτά που έριχνε «καρέκλες» ήταν αρκετά για να δημιουργηθούν κάποια μικροπροβλήματα.

2maska

Σημειώθηκαν κατολισθήσεις βράχων και διακοπή στην παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος στις περιοχές Πάνω Πλάτρες και Μονιάτης. Αρμόδια πηγή  μιλώντας στη Cyprus Times, ανέφερε ότι συνεργείο της Αρχής Ηλεκτρισμού ήδη βρίσκεται στην περιοχή και καταβάλει προσπάθειες για επιδιόρθωση της βλάβης. Μέλη της Αστυνομίας ήδη βρίσκονται από το πρωί στους δρόμους για τη ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και την αντιμετώπιση  οποιοδήποτε προβλημάτων παρουσιαστούν.3maska

Στόχος είναι η ασφαλής επιστροφή των εκδρομέων στα σπίτια τους, αφού σήμερα λόγω Κυριακής στις ορεινές περιοχές παρατηρείται κοσμοσυρροή.

Η Αστυνομία Πλατρών είναι επί ποδός και καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, ακόμα και όταν η ένταση της βροχής μειωθεί αφού οι δρόμοι θα εξακολουθήσουν να είναι ολισθηροί.  Στο δρόμο Πλατρών – Τροόδους, παρά την περιοχή «Ψηλό Δέντρο», παρατηρούνται κατολισθήσεις βράχων και όγκου χώματος.  Αυτή τη στιγμή καταβάλλονται προσπάθειες καθαρισμού του δρόμου. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πληροφορία για κλείσιμο δρόμων.

Η πρόβλεψη για τον καιρό τις επόμενες ημέρες 

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ το απόγευµα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία την ∆ευτέρα και την Τρίτη δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή ενώ την Τετάρτη θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Εναλλακτικά δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ   

 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal