MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ η επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στις Θαλασσινές Σπηλιές

Advertisement

Sponsored by exness

Καρέ καρέ η επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στις Θαλασσινές Σπηλιές – Το βίντεο που δημοσίευσε ναυαγοσώστης που συμμετείχε στην επιχείρηση

Εικόνες από τη διάσωση τουρίστριας στις Θαλασσινές Σπηλιές, δημοσίευσε ναυαγοσώστης που συμμετείχε στις προσπάθειες.

Advertisement

Διηγείται τα όσα προηγήθηκαν της διάσωσης και το τι ακολούθησε δίνοντας μπράβο σε όσους συμμετείχαν στην μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε.

Αναλυτικά:

«Σαν ναυαγοσώστες του Δήμου Αγίας Νάπας και καθώς βρισκόμασταν σε εγρήγορση λόγων άσχημων καιρικών συνθηκών από τους σφοδρούς ανέμους που επικρατούσαν την συγκεκριμένη μέρα ανταποκριθήκαμε στη κλήση βοήθειας από άτομο που βρισκόταν εκεί. Αμέσως μαζί με το συνάδελφο μου ξεκινήσαμε, με πορεία προς τις θαλασσινές σπηλιές όπου επικρατούσαν δυνατοί άνεμοι 6 μποφόρ με το διασωστικό τζετ σκι που μας παρέχει η υπηρεσία.. Φτάνοντας εκεί αντικρίσαμε την νεαρή κοπέλα. Αναλάβαμε δράση παραχωρώντας της τις πρώτες βοήθειες, ακινητοποιώντας την αφού η κοπέλα είχε τραυματιστεί λόγω πτώσης. Σε συντονισμό με το ΚΣΕΔ και στην συνέχεια μαζί με τα μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αμμοχώστου , τα μέλη της ΕΜΑΚ και της υπηρεσίας ασθενοφόρων ολοκληρώθηκε η διάσωση με επιτυχία.. Ένα μεγάλο μπράβο σε ολους..»

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network