MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ-καρέ η απαγωγή κοπέλας στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Βίντεο από την απαγωγή της 36χρονης από τη Μολδαβία – Η άμεση κινητοποίηση των Αρχών αλλά και η αξιολόγηση μαρτυρίας βοήθησαν στον εντοπισμό της – Στο κελί ο πρώην συμβίος της και φίλος του – Ο 34χρονος φίλος του ενεπλάκη σε τροχαίο κατά τη διαφυγή του – Εντοπίστηκαν ναρκωτικά στο όχημα

Advertisement

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία στη Λεμεσό το απόγευμα μετά από πληροφορία για απαγωγή νεαρής κοπέλας η οποία κινείτο πεζή επί της Λεωφόρου Αμαθούντος στη Λεμεσό.

Βίντεο το οποίο καταγράφει καρέ-καρέ την απαγωγή της 36χρονης από τη Μολδαβία, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος του Σίγμα Λουκάς Σπαθάρης.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 3 το απόγευμα και ενώ 36χρονη από τη Μολδαβία κινείτο με ανατολική κατεύθυνση επί της Λεωφόρου Αμαθούντος, δύο άντρες που επέβαιναν σε όχημα χρώματος κόκκινου της ανέκοψαν το δρόμο, κατέβηκαν και την έβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, για να εντοπιστεί λίγες ώρες αργότερα σε σπίτι στο χωρίο Άλασσα της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της CyprusTimes, αιτία πίσω από την απαγωγή, φαίνεται να είναι ο πρόσφατος χωρισμός του ζευγαριού.

Η μαρτυρία πολίτη, φαίνεται να ήταν καθοριστική, ως προς τον εντοπισμό της από τις αρχές που έδρασαν αστραπιαία.

Δράστες της απαγωγής είναι 35χρονος Σύρος, πρώην συμβίος της κοπέλας και 34χρονος φίλος του, ο οποίος τον βοήθησε με την απαγωγή και στον οποίο ανήκει το όχημα στο οποίο την έβαλαν με τη βία. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος δε μπορούσε να δεχτεί το γεγονός ότι η γυναίκα από τη Μολδαβία τον χώρισε, λίγες μέρες πριν.

Σημειώνεται ότι κατά την αναχώρηση του από το υποστατικό, ο 34χρονος από τη Βουλγαρία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Εντός του οχήματος του εντοπίστηκαν μάλιστα και 5 γραμμάρια crystal ice καθώς και ζυγαριά ακριβείας.

Η Αστυνομία τους οδήγησε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου και ανακρίνονται, ενώ κατόπιν έκδοσης ενταλμάτων σύλληψης αναμένεται να τεθούν υπό κράτηση και αύριο να οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου για υπόθεση απαγωγής.

Η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της ωστόσο επειδή φέρει κάποιους μώλωπες αναμένεται να εξεταστεί από γιατρό.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network