MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Καίγεται ολοσχερώς το εργοστάσιο στη Λάρνακα. Πυκνοί καπνοί σκέπασαν την περιοχή

Advertisement

Sponsored by exness

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στη Βιομηχανική περιοχή Κελιών στη Λάρνακα – Το υποστατικό καίγεται ολοσχερώς- Ασφαλίστηκε περιμετρικά και προφυλάσσονται γειτονικά

Ολοσχερώς καίγεται το εργοστάσιο στη Βιομηχανική περιοχή Κελιών, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να ενισχύονται και να καταβάλλουν προσπάθειες ώστε η φωτιά να μην επεκταθεί σε γειτονικά υποστατικά.

Advertisement

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 15.11 για πυρκαγιά σε εργοστάσιο στη Βιομηχανική περιοχή Κελιών Λάρνακας.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εργάζονται για την κατάσβεση με 9 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας, Λευκωσίας και ΕΜΑΚ.

Το υποστατικό καίγεται ολοσχερώς και ασφαλίστηκε περιμετρικά, ώστε η φωτιά να μην επεκταθεί σε γειτονικά υποστατικά στη βορειοδυτική πλευρά.

Το εργοστάσιο που τυλίχθηκε στις φλόγες είναι διαστάσεων 200Χ60 περίπου μέτρα, διαχωρισμένο με τσιμεντομπλόκς σε τρία μέρη και τα δύο εξ αυτών περιέχουν εξαρτήματα οχημάτων. Το τρίτο μέρος περιέχει είδη υγιεινής, σημειώνει ο κ. Κεττής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network