MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βίντεο και νέες δορυφορικές φωτογραφίες των Fatih και Yavuz

Advertisement

Sponsored by exness

Νέες δορυφορικές φωτογραφίες των Fatih και Yavuz – Βίντεο και από μη επανδρωμένο σκάφος ανάρτησαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις – Συνοδεύονται από πλοία και σκάφη του τουρκικού πολεμικού ναυτικού

Advertisement

Σε μία προσπάθεια επικοινωνιακού παιχνιδιού οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ανάρτησε βίντεο από το μη επανδρωμένο σκάφος Bayraktar TB2, στο οποίο απεικονίζονται τα τουρκικά γεωτρύπανα που κάνουν παράνομες διεργασίες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στο μεταξύ νέες δορυφορικές φωτογραφίες που δείχνουν τα δύο τουρκικά γεωτρύπανα Fatih και Yavuz εντός της κυπριακής Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη έδωσε στη δημοσιότητα η ImageSat Intl.

Τα δυο πλοία, όπως φαίνεται και από τις δορυφορικές εικόνες, που λήφθηκαν στις 20 και 22 Ιουλίου, συνοδεύουν πλοία και σκάφη του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας.

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η Cyprus Times, τα τέσσερα σκάφη της Ολλανδικής «Vroon Offshore Services», τα οποία θα παρείχαν υποστηρικτικές υπηρεσίες στο τουρκικό γεωτρύπανο, αποχώρησαν έπειτα από τα διαβήματα στα οποία προέβη η Κυπριακή Δημοκρατία.

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ βίντεο και φωτογραφίες

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network