MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: «Ήταν σαν τρομοκρατική επίθεση. Κρύβονταν κάτω από τραπέζια»… Σοκαρισμένοι οι μάρτυρες

Advertisement

Sponsored by exness

Νέο βίντεο από τον «πόλεμο» στον Εναέριο – Εικόνες από το εσωτερικό εστιατορίου την ώρα που έξω γινόταν μάχη – Ερωτηματικά για την ελλιπή αστυνόμευση- Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε απίστευτες σκηνές στην τηλεόραση του Alpha – «Ήταν σαν μια τρομοκρατική επίθεση διάρκειας 1,5 ώρας!»

Advertisement

Νέα βίντεο έρχονται συνεχώς  στο φως από τα έκτροπα που διαδραματίστηκαν χθες βράδυ στην περιοχή του Εναερίου, μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.

Πετούσαν φωτοβολίδες, μολότοφ, πέτρες, ξύλα και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

enariosss600000

epeisodia600

zimiesssss75000

Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν ο τραυματισμός τεσσάρων προσώπων και βεβαίως ένα ακόμη πλήγμα για το κυπριακό ποδόσφαιρο που φαίνεται ότι ποτέ δε θα βγει κερδισμένο στον «πόλεμο» με τον χουλιγκανισμό.

Στο βίντεο που ακολουθεί, οι σκηνές καταγράφηκαν από το εσωτερικό εστιατορίου που βρίσκεται στον εναέριο τη στιγμή που στο δρόμο έξω γινόταν μάχη μεταξύ των οπαδών.

Αυτόπτης μάρτυρας των επεισοδίων, θαμώνας σε εστιατόριο της περιοχής, περιέγραψε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες στην τηλεόραση του Aplha και την εκπομπή Κάθε Μέρα Άλλη Μέρα με τον Παναγιώτη Δημόπουλο, τα όσα βίωσε χθες το βράδυ. «Ήταν σαν μία τρομοκρατική επίθεση που κράτηση για περίπου 1,5 ώρα. Ήταν οπαδοί από τις δύο πλευρές και έριχναν μεταξύ τους κροτίδες, μολότοφ, πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες από αυτές που όταν χτυπήσουν τον άλλον τον διαλύει. Και το περιστατικό με το αυτοκίνητο έγινε μπροστά στα μάτια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, επιχειρούσαν όλοι να πάρουν την αστυνομία τηλέφωνο για να στείλει δυνάμεις στην περιοχή αλλά η αστυνομία δεν ερχόταν εκεί. «Επί 1,5 ώρα ούτε για δείγμα οι αστυνομικοί. Τα αυτοκίνητα ήταν μέσα στο parking του Εναερίου. Πήγα και τους είπα ελάτε να τους συλλάβετε…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε ότι όλα αυτά έλαβαν χώρα μπροστά στα έντρομα μάτια και τουριστών που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα εστιατόρια. «Κινδυνεύαμε πραγματικά…» είπε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Κρύβονταν κάτω από τραπέζια…»

Μαρτυρίες από εστιατόρια της περιοχής αναφέρουν ότι τουρίστες που εκείνη τη στιγμή έτρωγαν, φοβήθηκαν ότι επρόκειτο για τρομοκρατικό χτύπημα και άρχισαν να μπαίνουν κάτω από τα τραπέζια για να προστατευθούν.

Και η αστυνομία…; Που ήταν η αστυνομία;

Πάντως τεράστια ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ενώ ήταν γνωστό πως θα γινόταν η πορεία οπαδών του Απόλλωνα στον παραλιακό δρόμο, η αστυνομία… έγραψε απουσία.

Αντί κάθε φορά που βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές με οπαδούς να προκαλούν ζημιές και να διαλύουν ότι βρίσκουν μπροστά τους, καλό θα ήταν να δρούμε προληπτικά και η Αστυνομία να λαμβάνει μέτρα εκ των προτέρων αντί να μετράμε «πληγές»… εκ των υστέρων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network