MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή της αναγκαστικής προσγείωσης ενός από τα μεγαλύτερα αεροσκάφη στον κόσμο στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Κύπρο- Ταξίδευε από Αυστραλία προς Βρετανία- Ασθενής αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας- Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας με ασθενοφόρο που ανέμενε στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο που σπάνια βλέπουμε στο νησί μας- Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο 

Advertisement

Επιβάτης της Αυστραλιανής εταιρείας Quantas υπέστη επιληπτικό επεισόδιο όταν το αεροσκάφος AirbusA380 κατευθυνόταν προς την Κύπρο. Ειδοποιήθηκε ο Πύργος Ελέγχου του Αεροδρομίου Λάρνακας, ο οποίος έδωσε άδεια για αναγκαστική προσγείωση και ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το Νοσοκομείο που έστειλε ασθενοφόρο. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 6:10 το πρωί.

Ο επιβάτης αποβιβάστηκε με τη βοήθεια νοσηλευτών που τον τοποθέτησαν στο ασθενοφόρο το οποίο τον διακόμισε στο Νοσοκομείο Λάρνακας.

Το αεροσκάφος με 500 άτομα, που είχε ξεκινήσει από την Αυστραλία και είχε τελικό προορισμό το Λονδίνο, είχε κάνει ενδιάμεση στάση στο Ντουμπάϊ. Στο αεροδρόμιο Λάρνακας παρέμεινε για μία περίπου ώρα και αφού ανεφοδιάστηκε αναχώρησε στον προορισμό του.

Ο επιβάτης θα αναχωρήσει αργότερα με άλλη πτήση, αφού του γίνει η απαραίτητη αγωγή στο Νοσοκομείο Λάρνακας. Το αεροσκάφος AirbusA380 είναι ο μεγαλύτερος τύπος αεροσκάφους που υπάρχει και σπανίως προσγειώνονται παρόμοια αεροσκάφη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Εναλλακτικά δείτε το βίντεο ΕΔΩ  

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network