MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Η προσγείωση του αεροσκάφους με τα εμβόλια στο αεροδρόμιο Λάρνακας και η παραλαβή

Advertisement

Sponsored by exness

«Αυτή είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή. Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς, είναι η ημέρα των πρώτων αποστολών # COVID19 εμβολίων» έγραψε στο twitter η Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου – Στην Κύπρο η πρώτη παρτίδα εμβολίων – Δείτε Εικόνες από την άφιξη του αεροσκάφους που τα μετέφερε στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Τα πρώτα εμβόλια κατά του κορωνοϊού των Pfizer/BioNTech βρίσκονται ήδη στην Κύπρο, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times.

Advertisement

Την πρώτη παρτίδα εμβολίων, υποδέχθηκαν η Ευρωπαία Επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου και ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Δείτε βίντεο από την άφιξη του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ

«Αυτή είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή. Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς, είναι η ημέρα των πρώτων αποστολών # COVID19 εμβολίων» έγραψε στο twitter η Ευρωπαία Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδου.

 

Το φορτίο, μετά την παραλαβή του στη συνέχεια μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με φορτηγό-ψυγείο, σε συγκεκριμένη τοποθεσία.

Ήδη, από το προηγούμενο Σάββατο στην Κύπρο βρίσκονται τα δύο ψυγεία βαθιάς ψύξης, αξίας 15 χιλιάδων ευρώ το ένα όπου θα φυλάσσονται τα εμβόλια των Pfizer/BionTech στους -75 βαθμούς κελσίου.

Η όλη επιχείρηση, από τη στιγμή που παραλήφθηκε η πρώτη παρτίδα εμβολίων και τη μεταφορά τους, επιβλέπεται από την Αστυνομία, που σχεδίασε ειδική επιχείρηση, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network