MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Η επεισοδιακή σύλληψη νεαρών στη Λεμεσό… Απαντά η Αστυνομία στα περί υπέρμετρης βίας

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε νεαρά αδέλφια στη Λεμεσό – Σύμφωνα με την αστυνομία επιχείρησαν να εισέλθουν με αυτοκίνητο στην οδό Ανεξαρτησίας σε χρόνο που είχε πεζοδρομηθεί με αφορμή εκδήλωση του Δήμου Λεμεσού – Ανακόπηκαν από μέλη της Τροχαίας – Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τους περάσουν χειροπέδες, όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, αντιστάθηκαν, άρχισαν να βρίζουν και τους επιτέθηκαν – Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης που αναρτήθηκε σε προφίλ στο Facebook κάνει από το πρωί το γύρο του διαδικτύου – Για υπέρμετρη βία από πλευράς αστυνομίας κάνουν λόγο οι εμπλεκόμενοι – Ποικίλουν τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου – Απορρίπτει τα περί υπέρμετρης βίας η Αστυνομία – Δείτε το βίντεο

Advertisement

Σύμφωνα με την αστυνομία, το επεισόδιο έλαβε χώρα χθες το απόγευμα, ενώ μπροστά από το κτίριο της Επαρχιακής Διοίκησης στη Λεμεσό βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση του Δήμου Λεμεσού στα πλαίσια της Εβδομάδας Κινητικότητας, εξαιτίας της οποίας η οδός Ανεξαρτησίας είχε πεζοδρομηθεί.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο αδέλφια, ένας 19χρονος και ένας 21χρονος, επιχείρησε να εισέλθει στην οδό Ανεξαρτησίας παρά την απαγόρευση για τη διέλευση οχημάτων. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, μέλη της Τροχονομίας του Δήμου Λεμεσού ανέκοψαν το όχημα τους στο ύψος της οδού Βραγαδίνου και ζήτησαν από τον οδηγό όπως εξέλθει του οχήματος του, για να δώσει προκαταρτικό δείγμα εκπνοής για αλκοτέστ καθώς μύριζε έντονα οινόπνευμα.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, τα δύο αδέλφια εξήλθαν του οχήματος και κατευθύνθηκαν προς το μέρος των αστυνομικών. Ο 21χρονος συνοδηγός του οχήματος επιτέθηκε εναντίον του λοχία της Δημοτικής Αστυνομίας με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει στο αριστερό χέρι και τον εξύβρισε. Το επεισόδιο δεν έληξε εκεί, καθώς στην προσπάθεια τους να τους περάσουν χειροπέδες, οι αστυνομικοί δέχτηκαν εκ νέου επίθεση. Τελικά έγινε κατορθωτή η σύλληψη τους και οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ενώ μέλη της Τροχονομίας μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λεμεσού για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός οδηγούσε το όχημα χωρίς άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια. Τα δύο αδέλφια συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης, κακόβουλης ζημιάς, οχληρίας, δημόσιας εξύβρισης και για τροχαία αδικήματα.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του internet

Από το πρωί το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο καταγράφει καρέ – καρέ το επεισόδιο που έλαβε χώρα χθες, με τα σχόλια των χρηστών του Facebook να ποικίλουν όσον αφορά το κατά πόσον έγινε χρήση υπέρμετρης βίας από πλευράς αστυνομίας, όπως υποστηρίζεται από το χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που το ανήρτησε.

Δείτε το βίντεο:

Με δηλώσεις του στη Cyprus Times ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης, κληθείς να σχολιάσει το συμβάν ανέφερε ότι «Τα μέλη της Αστυνομίας εκτέλεσαν το καθήκον τους. Τα γεγονότα αναφέρονται με λεπτομέρεια στο δελτίο τύπου. Οι δύο συλληφθέντες έχουν διαπράξει ποινικά αδικήματα και σημειώνεται επίσης ότι ο οδηγός οδηγούσε χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας. Ως εκ τούτου και στο βίντεο που έχει αναρτηθεί σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δε φαίνεται να ασκήθηκε υπέρμετρη βία. Επίσης οι οποιοιδήποτε ισχυρισμοί διατυπώθηκαν για υπέρμετρη βία από πλευράς αστυνομίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.»

Εναλλακτικά δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network