MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Σε επιφυλακή οι Πυροσβεστικές δυνάμεις μετά τη φωτιά στην Άλασσα

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτιά στην Άλασσα ξέσπασε το πρωί – Αρχικά τέθηκε αμέσως υπό έλεγχο ωστόσο γύρω στην 1 σημειώθηκε αναζωπύρωση – Γύρω στις 3 το απόγευμα τέθηκε σε υπό μερικό έλεγχο – Το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής – Σε επιφυλακή όλο το βράδυ οι Πυροσβεστικές δυνάμεις – Φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα δήλωσε νωρίτερα στη Cyprus Times, o Κοινοτάρχης – Videos και φωτογραφίες από την επιχείρηση κατάσβεσης από αέρος και ξηρά 

Advertisement

Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 11:00 πμ στο χωριό της Επαρχίας Λεμεσού, Άλασσα. Η φωτιά αναζωπυρώθηκε γύρω στην 1:00μμ και περίπου δυόμιση ώρες μετά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. Για την κατάσβεση επιχείρησαν και εναέρια μέσα. Επίγειες  δυνάμεις πυρόσβεσης θα παραμείνει σε επιφυλακή όλο το βράδυ στην περιοχή.

Μιλώντας νωρίτερα στη Cyprus Times ο Κοινοτάρχης Άλασσας Αιμίλος Τοφαλλής, εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν αποκλείεται η πυρκαγιά να τέθηκε κακόβουλα λόγω και της ώρας που ξέσπασε.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας “η πυρκαγιά στην περιοχή Άλασσας της Επαρχίας Λεμεσού είναι υπό μερικό έλεγχο από της 15.20.

Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 20 εκταρίων από πυκνή άγρια βλάστηση και αριθμό πεύκων, χαρουπόδεντρων και ελαιόδεντρων.

Στο μέρος παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων”

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network