MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Φωνές και αναστάτωση από Κύπριο επιβάτη σε πτήση Αθήνα-Λάρνακα. Τον κατέβασαν αστυνομικοί!

Advertisement

Sponsored by exness

Αναστάτωση, ταλαιπωρία και καθυστέρηση σε πτήση της Aegean από Αθήνα με προορισμό της Λάρνακα χθες βράδυ – Κύπριος επιβάτης προκάλεσε αναστάτωση – Τα έβαλε με την αεροσυνοδό και άρχισε να φωνάζει – Μπήκε στον αεροδιάδρομο για απογείωση ο πιλότος και αναγκάστηκε να επιστρέψει – Με τη συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε εκτός του αεροπλάνου ο απειθάρχητος επιβάτης – Από τις 10 που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει έγινε σχεδόν μεσάνυχτα – Ενδελεχής έλεγχος μετά την απομάκρυνση του επιβάτη στο αεροσκάφος – Δείτε το βίντεο

Advertisement

Μεγάλη αναστάτωση, ταλαιπωρία και πολύωρη καθυστέρηση προκάλεσε Κύπριος επιβάτης σε χθεσινοβραδινή πτήση της Aegean 3910 που ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από το Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας με προορισμό τη Λάρνακα στις 10 το βράδυ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών στη Cyprus Times ο επιβάτης, φαίνεται πως εκνευρίστηκε αρχικά όταν η αεροσυνοδός πήγε να μετακινήσει τις χειραποσκευές του και να τακτοποιήσει το ντουλαπάκι του αεροσκάφους. Άρχισε να της φωνάζει, χαρακτηρίζοντας την αγενή. Ήταν αδύνατον να ηρεμίσει ακόμα και με την παρέμβαση άλλων επιβατών. Κάποια στιγμή ο… εκνευρισμένος επιβάτης πείστηκε να καθίσει στο κάθισμα του για να απογειωθεί το αεροσκάφος. Όταν όμως το αεροπλάνο εισήλθε στον αεροδιάδρομο –και χωρίς καμία προειδοποίηση- ο ίδιος επιβάτης έβγαλε τη ζώνη και κατευθύνθηκε προς τις θέσεις των αεροσυνοδών για να διαμαρτυρηθεί για κινητά τηλέφωνα τα οποία ήταν σε λειτουργία, όπως ο ίδιος ανέφερε. Και… φωνές και αναστάτωση «μέρος δεύτερο»…

Όπως μας λέχθηκε, με απόλυτη ψυχραιμία ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβάτες του αεροσκάφους ότι λόγω του επεισοδίου δεν μπορεί να ξεκινήσει η πτήση, ενώ εντός μερικών λεπτών στο αεροπλάνο εισήλθε αστυνομικός ο οποίος με συνοπτικές διαδικασίες κατέβασε τον απειθάρχητο επιβάτη και τη συνοδό του από το αεροσκάφος.

Από την εταιρεία έγιναν στη συνέχεια όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες. Ακολούθησε ενδελεχής έλεγχος και ταυτοποίηση όλων των χειραποσκευών από τις αεροσυνοδούς ώστε να διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν υπήρχε οτιδήποτε ύποπτο εντός του αεροσκάφους, το οποίο από τις 11 και 30 περίπου έφτασε τελικά στο αεροδρόμιο Λάρνακας στη 1 τα ξημερώματα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που εξασφάλισε η Cyprus Times

Εναλλακτικά δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network