MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: «Επιθυμία της 19χρονης να παραμείνει υπό κράτηση». Το αδιαχώρητο και σήμερα στο δικαστήριο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης στις 7 Αυγούστου θα παραμείνει η 19χρονη Βρετανίδα η οποία παραδέχτηκε ότι ψευδώς κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της από νεαρούς Ισραηλινούς – Δείτε στο βίντεο τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της 19χρονης για την υπόθεση  του ομαδικού βιασμού.

Advertisement

Η νεαρή οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, με τον δικηγόρο της να ζητά αναβολή της διαδικασίας, μέχρι να του δοθεί όλο το μαρτυρικό υλικό. Μάλιστα ο δικαστής, σημείωσε, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ότι πρόκειται για υπόθεση που έχει τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης.

Δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκανε μετά τη δικαστική διαδικασία ο δικηγόρος της 19χρονης Βρετανίδας, Ανδρέας Πιττάτζης.  Όπως ανέφερε, δόθηκε χρόνος μιας εβδομάδας για να μελετήσει το μαρτυρικό υλικό, το οποίο ζήτησε να του δοθεί.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Πιττάτζης επεσήμανε πως «σήμερα η υπόθεση ήταν ορισμένη για να απαντήσει η κατηγορούμενη. Ζητήθηκε χρόνος μιας εβδομάδας για να μελετήσουμε όλο το μαρτυρικό υλικό, το οποίο συνέλεξε η Αστυνομία κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης. Αφού μας κοινοποιηθεί όλο το μαρτυρικό υλικό από πλευράς υπεράσπισης θα ενημερώσουμε την κατηγορούμενη για τα δεδομένα που υπάρχουν ενώπιον μας ώστε, στις 7 Αυγούστου, να αποφασίσει ποια θα είναι η απάντησή της στην κατηγορία. Ήταν και η δική της απόφαση να παραμείνει υπό κράτηση» σημείωσε ο κ. Πιττάτζης.

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις δηλώσεις

Στο μεταξύ και η σημερινή διαδικασία συγκέντρωσε το μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο των τοπικών αλλά και των Ισραηλινών και Διεθνών μέσων ενημέρωσης, τα οποία παρακολουθούν την υπόθεση.

   

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network