MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Επιστρέφει με μεγάλες εκπλήξεις το Limassol Boat Show

Advertisement

Sponsored by exness

Επιστρέφει στην Μαρίνα Λεμεσού το Limassol Boat Show – Ένα διήμερο γεμάτο με εκπλήξεις και δραστηριότητες για τους λάτρεις της θάλασσας – Όσα ανέφερε στην Cyprus Times o Διευθυντής και βασικός μέτοχος της Dacor Advertising & Media, Άριστος Αριστείδου

Μετά από δύο χρόνια αναμονής, επιστρέφει στη Μαρίνα Λεμεσού ανανεωμένο και μεγαλύτερο από ποτέ, το Limassol Boat Show. 

Advertisement

Η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών της Ανατολικής Μεσογείου, επιστρέφει στην Μαρίνα Λεμεσού το διήμερο 14-16 Οκτωβρίου 2022 και υπόσχεται εκπλήξεις στους λάτρεις της θάλασσας.

Η εκδήλωση, διοργανώνεται από την Dacor Advertising & Media και τη Limassol Marina, οι οποίοι έχουν τοποθετήσει τον πήχη πολύ ψηλά με αποτέλεσμα οι συμμετοχές να ξεπερνούν φέτος κάθε προηγούμενο.

Μιλώντας στην κάμερα της Cyprus Times, ο Διευθυντής και βασικός μέτοχος, Άριστος Αριστείδου έκανε λόγο για το μεγαλύτερο boat show που διοργανώνεται αυτή τη στιγμή στην ανατολική Μεσόγειο.

«Θα είναι μεγαλύτερο από 2 χιλιόμετρα έκταση για να το περπατήσει κάποιος, με τις μεγαλύτερες εταιρείες και κατασκευαστές σκαφών να είναι παρών, όπως επίσης και αρκετές εταιρείες από τον τομέα των θαλασσίων σπορ, ψυχαγωγικής αλιείας, υπηρεσιών αλλά και από αυτοκίνητα καθώς έχουμε τη στήριξη φέτος της εταιρείας E-cars Cyprus, που με έναν μοναδικό στόλο από πολυτελή αυτοκίνητα και super cars θα δώσει ένα εντυπωσιακό παρόν με εκθέματα που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Κύπρο» είπε χαρακτηριστικά ο κος. Αριστείδου.

Μιλώντας μας για τα εκθέματα πολυτελών αυτοκινήτων, ο ίδιος σημείωσε ότι «θα υπάρχουν δύο αποκαλύψεις αυτοκινήτων μοντέλων 2023 που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Κύπρο καθώς και 10-12 σκάφη που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη».

Δείτε όσα ανέφερε στη Cyprus Times ο Άριστος Αριστείδου 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network