MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Έπιασαν οι βροχές… άρχισαν τα προβλήματα! Ατυχήματα και περιορισμένη ορατότητα

Advertisement

Sponsored by exness

Άρχισαν και σήμερα τα ακραία καιρικά φαινόμενα… Προσοχή στους δρόμους

Advertisement

Εξέδωσε προειδοποίηση για κίτρινο συναγερμό η Μετεωρολογική Υπηρεσία και δεν έπεσε «έξω».

Μετά τη χθεσινή καταιγίδα που άφησε πίσω της πλημμυρισμένα υποστατικά και ζημιές σε καλλιέργειες, δύσκολη αναμένεται και η σημερινή μέρα.

Ήδη το γύρο του διαδικτύου κάνουν δεκάδες βίντεο στα οποία καταγράφονται έντονα καιρικά φαινόμενα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού και σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας και της Λεμεσού.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ήδη έχουν καταγραφεί και μικροατυχήματα στους δρόμους. Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στο ύψος της εξόδου για Λάρνακα, αυτοκίνητο προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, προκαλώντας πυκνή τροχαία κίνηση στην περιοχή.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο, ωστόσο σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση δε φαίνεται να υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή – Περιορισμένη ορατότητα

Στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού παρά την Κοφίνου και το Καλό Χωριό, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, καθώς επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την Κακορατζιά, λόγω έντονης βροχόπτωσης, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη, ενώ υπάρχει συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα.

Επίσης, λόγω έντονης βροχόπτωσης, η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη στην ορεινή περιοχή Λάρνακας και στις περιοχές Λευκάρων, Σκαρίνου, Κοφίνου και Κόρνου.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να έχουν τα φώτα πορείας τους αναμμένα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα.

Πηγή Φωτογραφίες-Βίντεο: CyPoliceCheckPoints

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network