MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Επέστρεψε στην Κύπρο ο μικρός Αντώνης. «Είμαστε περήφανοι για τον τόπο μας…»

Advertisement

Sponsored by exness

Μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες επέστεψε στην Κύπρο ο δίχρονος Αντώνης μαζί με τους γονείς του. Στο ταξίδι του στη Βοστώνη, όπου μετέβη για θεραπεία, απέδειξε ότι μπορεί να είναι μικρός σε ηλικία αλλά είναι μεγάλος αγωνιστής της ζωής.

*Φωτογραφία αρχείου

Τέλη Σεπτεμβρίου έλαβε τη γονιδιακή θεραπεία για την νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 έχοντας τη στήριξη τόσο του κράτους όσο και ολόκληρης της κυπριακής κοινωνίας.

Advertisement

Από το αεροδρόμιο της Λάρνακας εμφανώς συγκινημένη η μητέρα του εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό τους ενώ πρόσθεσε ότι νιώθουν υπερήφανοι για την κοινωνία και την πολιτεία μας.

«Είμαστε περήφανοι για την κυρία Γιαννάκη που στάθηκε δίπλα μας, από την πρώτη στιγμή. Εύχομαι τα καλύτερα. Ο γιατρός μας, κύριος Ζάρας εντυπωσιάστηκε με τη στάση της κυπριακής κυβέρνησης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο και είμαστε πολύ συγκινημένοι. Αν το ευχαριστώ μας ήταν δυνατό πριν δύο μήνες, τώρα είναι ακόμη δυνατότερο με τις εμπειρίες μας», σημείωσε η κυρία Θωμά μιλώντας στο Omega.

Σε εξαιρετική κατάσταση επέστρεψε ο μικρός Αντώνης ανέφερε η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, προσθέτοντας ότι το Υπουργείο Υγείας χαίρεται επειδή έδωσε αυτή τη βοήθεια στον μικρό μας ασθενή.

«Όπως είπα και στους γονείς του, εμείς είμαστε εδώ. Ο μικρός ασθενής θα πάει ξανά του χρόνου, τέτοια μέρα στη Βοστώνη για επανεξέταση και να ευχηθούμε τα καλύτερα», κατέληξε η κυρία Γιαννάκη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network