MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα ανά την Κύπρο… Καταιγίδες, χιονόνερο και προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Advertisement

Sponsored by exness

Έντονα καιρικά φαινόμενα ανά την Κύπρο – Βροχές, χιονόνερο κι επικίνδυνοι δρόμοι  – Σε ισχύ μέχρι τις 17.00 κίτρινη προειδοποίηση

Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα ανά την Κύπρο.

Advertisement

Έντονες καταιγίδες κατά διαστήματα, χαμηλή ορατότητα στα ορεινά και ορισμένα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνεται στους οδηγούς στους αυτοκινητόδρομους καθώς καταρρακτώδεις βροχές ανά διαστήματα μειώνουν την ορατότητα, ενώ σε ορισμένα σημεία παρατηρείται συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα.

Συστήνει προσοχή η Αστυνομία στους οδηγούς 

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει, ότι λόγω των καιρικών συνθηκών και των βροχοπτώσεων, οι οποίες σε κάποιες περιοχές είναι πολύ έντονες, καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δείτε βίντεο από ισχυρή καταιγίδα στη Λεμεσό

Βίντεο από την ομάδα «Καιρόφιλοι Κύπρου»

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 17.00 κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι πρόβλεψη του καιρού

Βαροµετρικό χαµηλό µε κέντρο εντοπισµένο στην νότιο Αδριατική κινείται νοτιοανατολικά και επηρεάζει τον καιρό της περιοχής.


Ο καιρός σήµερα το απόγευµα θα είναι συννεφιασµένος µε βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι κυµατώδης.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και ενδεχόµενο καταιγίδας κυρίως στα παράλια. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσουν νιφάδες ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα νοτιοανατολικοί µέχρι 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατα διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα αλλά τα φαινόµενα προοδευτικά εξασθενούν και ο καιρός βελτιώνεται αργά το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί για να τραπούν το µεσηµέρι σε βορειοανατολικούς, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε την θερµοκρασία να σηµειώνει άνοδο και να κυµαίνεται σε επίπεδα ψηλότερα των κανονικών για την εποχή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network