MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση, σπρωξίματα και μικροτραυματισμοί έξω από τη Βουλή πριν την άφιξη Μητσοτάκη (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ένσταση από μερίδα διαδηλωτών σημειώθηκε το μεσημέρι έξω από την Βουλή των Αντιπροσώπων λίγο πριν την άφιξη του Έλληνα Πρωθυπουργού ο οποίος είχε προγραμματισμένη συνάνησημε τον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη – Στο νοσοκομείο γυναίκα η οποια υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο 

Advertisement

Η ένταση προκλήθηκε αναμεσά σε μερίδα διαδηλωτών και αστυνομικών στην προσπάθεια των τελευταίων να τους απομακρύνουν και από την είσοδο του κτιρίου, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις εκποιήσεις.

Οι συγκεντρωθέντες αντέδρασαν στην κίνηση αυτή, με αποτελέσματα να σημειωθεί ένταση και μικροτραυματισμοί. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο που παρέλαβε γυναικά η οποία έχασε τις αισθήσεις της.

Στο πιο κάτω βίντεο καταγράφονται στιγμές εντάσεις που εκτυλίχθηκαν με διαδηλωτή να φωνάζει πως η Αστυνομίας εξασκεί βία.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ 

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εκείνη τη στιγμή μετέβαινε στην Βουλή για προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο του σώματος Δημήτρη Συλλούρη.

Υπενθυμίζεται πως από το πρωί έξω από την Βουλή των Αντιπροσώπων πραγματοποιήθηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας: «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» λόγω της συνεδρίας της ολομέλειας της Βουλής για τις αναπομπές της νομοθεσίας για τις εκποιήσεις.

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στη συγκέντρωση κατά την έξοδο από τη Βουλή του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη ο οποίος δέχθηκε χαρακτηρισμούς από τους συγκεντρωθέντες, οι οποίοι καταφέρθηκαν και εναντίον της αστυνομίας λέγοντας ότι τα πυρά της έπρεπε να ήταν στραμμένα στον Γενικό Εισαγγελέα και όχι σε αυτούς.

Οι συγκεντρωθέντες έχουν αναρτήσει πλακάτ στα οποία αναγράφονται συνθήματα, όπως «Πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα να σταματήσουν την κοροϊδία», «Απαιτούμε να σταματήσουν αμέσως οι εκποιήσεις περιουσιών», «Χρηματοπιστωτική ληστεία-οικονομικό πραξικόπημα».

Στον χώρο έξω από το κτήριο της Βουλής βρίσκονταν από το πρωί ισχυρή αστυνομική δύναμη, άνδρες της ΜΜΑΔ ενώ έχει διακοπεί για την κυκλοφορία ο δρόμος μπροστά από την Βουλή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network