MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: «Είμαι η Αναστασία και δέχθηκα αστυνομική βία». Υποβάλλεται σε επέμβαση στο μάτι η 25χρονη

Advertisement

Sponsored by exness

Τα σοβαρά τραύματα στο μάτι είναι το αποτέλεσμα από την επίθεση που δέχθηκε κατά τη χθεσινή διαμαρτυρία στη Λευκωσία 25χρονη – Η ίδια αναφέρει ότι θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και δηλώνει ότι δε μετανιώνει για τίποτα – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον τραυματισμό της

Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση η 25χρονη που χθες τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στη πορεία διαμαρτυρίας κατά της διαφθοράς στη Λευκωσία και η φωτογραφία της οποίας κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Advertisement

Όπως υποστηρίζει η ίδια καθώς και άλλοι πολίτες που έτυχαν να παρευρίσκονται στο σημείο και να δουν τη στιγμή τοαυ τραυματισμού της νεαρής, το χτύπημα στο μάτι της επήλθε, όπως υποστηρίζεται, από «αστυνομική επίθεση με water cannon» με αποτέλεσμα να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

Χαρακτηριστικά το μήνυμα της 25χρονης Αναστασίας Δημητριάδου στην ομάδα «Πρωτοβουλία για την Διάσωση των Φυσικών Ακτών» μετά τα επεισόδια και τον τραυματισμό της είναι: «Στις 13/2/2021, η ώρα 16:00, μαζευτήκαμε προβληματισμένοι καλλιτέχνες και σκεπτόμενοι άνθρωποι του πολιτισμού, για μια ειρηνική πορεία ενάντια της δικτατορίας. Η αστυνομία Κύπρου, επιτέθηκε με όπλα σε άμαχο πληθυσμό, γέρους και παιδιά.

Είμαι η Αναστασία Δημητριάδου και έχω δεχτεί αστυνομική επίθεση από water cannon γιατί χόρευα ειρηνικά στο πεζοδρόμιο. Έχω σοβαρά τραύματα στο μάτι και χρειάζομαι επέμβαση, όμως δεν μετανιώνω για τίποτα! Τα φιλιά μου και καλή δύναμη σε όλους».

Το μήνυμα της 25χρονης δημοσιεύθηκε από την πιο πάνω ομάδα στο Facebook, μαζί με μερικές φωτογραφίες από το τραυματισμένο μάτι της νεαρής καθώς και τη στιγμή που το water cannon της Αστυνομίας την περιλούζει, όπως και άλλο κόσμο που βρίσκεται πλησίον της, με νερό.

Αποτέλεσμα ήταν η νεαρή να πέσει στο έδαφος, ενώ βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την παρουσιάζουν να βρίσκεται λιπόθυμη στο έδαφος για αρκετά λεπτά.

Η ανάρτηση της ομάδας «Πρωτοβουλία για την Διάσωση των Φυσικών Ακτών»:

«Έχουμε έρθει σε επαφή με την Αναστασία Δημητριάδου, 25 χρονών, η οποία χτυπήθηκε βάναυσα και αναίτια από την αύρα νερού όπως φαίνεται στο πιο κάτω βίντεο. Σε αντίθεση με προηγούμενες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή και θα χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση με laser για να γλυτώσει το μάτι της. Είναι πιθανόν να έχει μόνιμη βλάβη.

Εκ μέρους των διοργανωτών της χτεσινής διαμαρτυρίας, θα δημιουργήσουμε κουτί εισφορών για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων της Αναστασίας. Λεπτομέρειες θα ανακοινώσουμε εντός των ημερών. Προς το παρόν στέλλουμε την αλληλεγγύη μας στην Αναστασία και της ευχόμαστε σύντομη ανάρρωση. Για την Αναστασία, αλλά και για όλες/ους που δέκτηκαν την αναιτιολόγητη, υπέρμετρη και δυσανάλογη χρήση βίας και καταστολή χτες, λέμε ότι αυτό ΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΑΜΕ.

Μοιραζόμαστε μια μικρή μαρτυρία της Αναστασίας, όπως μας την έστειλε:

Στις 13/2/2021, η ώρα 16:00, μαζευτήκαμε προβληματισμένοι καλλιτέχνες και σκεπτόμενοι άνθρωποι του πολιτισμού, για μια ειρηνική πορεία ενάντια της δικτατορίας.

Η αστυνομία Κύπρου, επιτέθηκε με όπλα σε άμαχο πληθυσμό, γέρους και παιδιά.

Είμαι η Αναστασία Δημητριάδου και έχω δεχτεί αστυνομική επίθεση από water cannon γιατί χόρευα ειρηνικά στο πεζοδρόμιο. Έχω σοβαρά τραύματα στο μάτι και χρειάζομαι επέμβαση, όμως δεν μετανιώνω για τίποτα! Τα φιλιά μου και καλή δύναμη σε όλους».

Φωτογραφίες και βίντεο που ανάρτησε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network