MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: «Είμαι αθώος και περιμένω την Ανάσταση» λέει ο ιερέας

Advertisement

Sponsored by exness

Με γυρισμένη την πλάτη, πρώτα η παπαδιά και ακολούθως ο ίδιος ο ιερέας από τηλεοράσεως έδωσαν την δική τους εκδοχή για την υπόθεση που τα τελευταία 24ωρα συγκλονίζει την κυπριακή κοινή γνώμη.

Advertisement

Μιλώντας στην κάμερα του SIGMA και στην εκπομπή «Μεσημέρι Και Κάτι» η πρεσβυτέρα επέμεινε στις καταγγελίες της σε βάρος της άτυχης Έλενας, εμμένοντας στα όσα και χθες ανέφερε ότι η εκλιπούσα είχε χρηματιστεί για να κατηγορήσει τον ιερέα. Και ισχυρίστηκε ότι υπήρξε και ηχητικό ντοκουμέντο.

Η πρεσβυτέρα είπε ότι η οικογένεια της δέχεται απειλές, μετά και την επαναφορά της υπόθεσης στη δημοσιότητα μετά και τον ξαφνικό θάνατο της 29χρονης. «Φοβηθήκαμε, είπαν του πάτερ ότι εν να έρτουν τη νύχτα ενώ κοιμόμαστε». Και είπε ότι ήδη προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία για απειλές.

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Χριστοφίδου ρώτησε την Πρεσβυτέρα για τα όσα στην ίδια καταλογίζονται περί σωματικής κακοποίησης της Έλενας. Και αφού αναφέρθηκε σε περιστατικό με κοσμήματα της που εντοπίστηκαν -όπως ισχυρίστηκε- στην κατοχή της εκλιπούσας, λέγοντας ότι για εκείνο το περιστατικό δε μπορούσε να συγκρατηθεί την χτύπησε με την κουτάλα δύο φορές σε σημεία του σώματος της. Ούτε λίγο, ούτε πολύ άφησε υπονοούμενα ότι η Έλενα τα είχε κλέψει.

Και προχώρησε και ένα βήμα πιο πέρα, ισχυριζόμενη ότι είχε δεχτεί επίθεση και από τη μητέρα της θανούσας, η οποία επίσης δεν βρίσκεται στη ζωή.

Για τον Μητροπολίτη Ταμασού, η Πρεσβυτέρα είπε ότι ήταν στο πλευρό της οικογένειας της μετά και την αποφυλάκιση του ιερέα και ότι τον βοήθησε.

Ο ίδιος ο κληρικός προέβη σε ένα και μόνο καταληκτικό σχόλιο.

«Να ευχαριστήσω τον οικείο Επίσκοπο μου, Ταμασού που μου συμπαραστάθηκε όλα αυτά τα 8 χρόνια», είπε ξεκινώντας τη δική του τοποθέτηση ο ίδιος ο κληρικός.

«Ο Γολγοθάς για εμένα έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκομαι σε αυτόν τον σταυρό και αναμένω ακόμα την Ανάσταση», είπε ο κληρικός.

Ερωτηθείς αν νοιώθει ότι καταδικάστηκε άδικα απάντησε «Είμαι αθώος και περιμένω την Ανάσταση».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network