MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας. Ξεριζώθηκαν δέντρα-έπεσαν πάσσαλοι (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Διακοπές ρεύματος λόγω σφοδρών ανέμων – Δέντρα ξεριζώθηκαν στη Λεμεσό – Επί ποδός η ΑΗΚ – Δείτε ποιες περιοχές επηρεάζονται

Επηρεάζεται η παροχή ηλεκτρισμού σε διάφορες περιοχές λόγω βλαβών που προκαλεί η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Κύπρο.

Advertisement

Διακοπές ρεύματος παρουσιάζονται σε περιοχές της Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου τα συνεργεία βρίσκονται επί ποδός για επιδιόρθωση των βλαβών.

Όπως ενημερώνει η κ.Παπαδοπούλου η ΑΗΚ βρίσκεται σε επιφυλακή λόγω της κακοκαιρίας καθώς σε ισχύ παραμένει κίτρινη προειδοποίηση με ισχυρούς ανέμους.

Στο κέντρο της Λεμεσού και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Νίκου Παττίχη λίγο πριν την διασταύρωση των φώτων τροχαίας με τη λεωφόρο Μακαρίου ξεριζώθηκαν δέντρα, ενώ σε κάποιοι σημεία στην περιοχή του Lady’s Mile έπεσαν πάσσαλοι ηλεκτροδότησης.

Υπενθυμίζεται όπως μετέδωσε και νωρίτερα η Cyprus Times στο Λιμάνι Λεμεσού σταμάτησαν οι εκφορτώσεις εμπορευματοκιβωτίων λόγω των ισχυρών ανέμων ενώ κοντέινερ μετακινήθηκαν.

 

 Δείτε βίντεο από τους ανέμους στη Λεμεσό 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network