MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Διαδοχικές εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών στην Κερύνεια (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Αναστάτωση τα ξημερώματα στην Κερύνεια – Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών κοντά στον Άγιο Επίκτητο – Αναφορές για τραυματίες – Εκκενώθηκε περιοχή – Επί τόπου Ακιντζί, Τατάρ και Οζερσάι 

Advertisement

Πανικός προκλήθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα στα κατεχόμενα έπειτα από διαδοχικές εκρήξεις που σημειώθηκαν σε αποθήκες πυρομαχικών κοντά στο ξενοδοχείο “Ακαπούλκο” στον Άγιο Επίκτητο στην κατεχόμενη Κερύνεια. Των εκρήξεων ακολούθησε πυρκαγιά σε δασική έκταση. Ωστόσο είναι άγνωστο εάν προηγήθηκαν οι εκρήξεις και μετά η πυρκαγιά ή το αντίθετο.

Η πυρκαγία τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 7 το πρωί, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Ραλλή Παπαγεωργίου, που μίλησε στο κρατικό ραδιόφωνο.

Επί τόπου έσπευσαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί,ο λεγόμενος πρωθυπουργός Ερντίν Τατάρ και ο «υπουργός εξωτερικών» Κορντέι Οζερσάι. Στις δηλώσεις τους ζήτησαν από τους πολίτες να δείξουν ψυχραιμία και να αποφύγουν να επισκέπτονται την περιοχή.

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά μέσα, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης ανέφερε πως είναι ευτυχές που δεν υπήρξαν απώλειες ζωών ωστόσο πρόσθεσε ότι υπάρχουν τραυματίες αλλά όχι θύματα. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν αναφορά για ανθρώπους που τραυματίστηκαν από θραύσματα.

Στις δηλώσεις του ο κύριος Ακιντζί ανέφερε, επίσης, ότι αν χρειαστεί θα φθάσει και βοήθεια από την Τουρκία, όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του κρατικού ραδιοφώνου στην Κωνσταντινούπολη Άννα Αντρέου.

Οι γύρω περιοχές, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, εκκενώθηκαν ενώ την πληροφορία ότι εκκενώθηκε ξενοδοχέιο διέξευσε ο κύριος Οζερσάι.

Τα αίτια που προκάλεσαν τις εκρήξεις μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ τα βίντεο

Φωτογραφίες: kibrisgazetesi / havadiskibris

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network