MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: Δεν ξεχνούν τον Στέφανο… Πορεία στη Λεμεσό στη μνήμη του 18χρονου που ξεψύχησε στην άσφαλτο

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν ξεχνούν τον Στέφανο…

Πορεία στη μνήμη του αγαπημένου τους φίλου Στέφανου Συλβέστρου, που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 18 ετών μετά από τροχαίο δυστύχημα, διοργάνωσαν οι φίλοι του στη Λεμεσό.

Advertisement

Οι φίλοι του αδικοχαμένου Στέφανου συγκεντρώθηκαν απόψε απέναντι από την εκκλησία του Αποστόλου Αντρέα στη Μέσα Γειτονιά και με τις μοτοσικλέτες τους πορεύτηκαν στην Αγία Ζώνη και συγκεκριμένα στο σημείο όπου συνέβη το δυστύχημα που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε με συνεπιβάτη 19χρονο, συγκρούστηκε με διπλακάμπινο όχημα που επιχειρούσε να εισέλθει στον δρόμο παράνομα από χώρο στάθμευσης στην Αγία Ζώνη.

Το διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 52χρονος, ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο νεαροί.

Ο Στέφανος, αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Στην συνέχεια διασωληνωθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου μία εβδομάδα μετά άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος Στέφανος με τον θάνατο του έδωσε ζωή σε πάσχοντες συνανθρώπους μας, αφού η οικογένεια του, παρά τον πόνο που βιώνει δώρισε τα όργανα του, δίνοντας ελπίδα σε άλλους ανθρώπους που υποφέρουν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network