MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν πάει άλλο»… Μεγάλη διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό με πλακάτ και συνθήματα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Πορεία διαμαρτυρίας ΑΚΕΛ έξω από το Προεδρικό – Με αυστηρά μέτρα ασφαλείας – Πλήθος κόσμου στο σημείο με πλακάτ και συνθήματα – Διαμαρτύρονται για τη διαφθορά – Όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

«Πιστεύουμε ότι η Κύπρος αξίζει καλύτερα… να διαδηλώσουμε ότι ο τόπος αξίζει και χρειάζεται αλλαγή», ανέφερε κατά το χθεσινό κάλεσμα για τη σημερινή διαδηλώση έξω από το Προεδρικό, το ΑΚΕΛ.

Advertisement

Η πορεία διαμαρτυρίας, με την παρουσία αρκετού κόσμου , ξεκίνησε σήμερα το πρωί και πιο συγκεκριμένα στις 10 και μισή με το σύνθημα «Δεν πάει άλλο».

Όπως ανέφερε σε προηγούμενες ανακοινώσεις του το ΑΚΕΛ, την απόφαση για διαμαρτυρία ακολούθησε η αναφορά στο σκάνδαλο των Pandora Ρapers, του δικηγορικού γραφείου που φέρει το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Την διαμαρτυρία, όπως θα δείτε και στις πιο κάτω φωτογραφίες, υποστήριξε μερίδα πολιτών οι οποίοι με πλακάτ και συνθήματα διαμαρτύρονται για την διαφθορά και τα σκάνδαλα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την εν λόγω πορεία διαμαρτυρίας η Αστυνομία φρόντισε να εξασφαλίσει αυστηρά μέτρα ασφαλείας για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια και συγκρούσεις.

Σε δηλώσεις του από το σημείο, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου έκανε λόγο για «η σκανδαλώδης πρακτική» η οποία έχει βγει έξω από τα σύνορα της Κύπρου.

«Τα Pandora Papers είναι η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στεφάνους και συμπλήρωσε ότι «όταν κάποιοι ρωτούν «γιατί τώρα;», απαντούμε «γιατί δεν πάει άλλο»!

Παρακολουθείστε την ομιλία του ΓΓ του ΑΚΕΛ:

«Αυτό που λέμε, και θα το επαναλαμβάνουμε μέχρι να το εμπεδώσουν οι κυβερνώντες, είναι ότι ΕΑΝ υπήρχε στοιχειώδης πολιτική ευθιξία ο Νίκος Αναστασιάδης έπρεπε εδώ και καιρό να είναι στο σπίτι του. Δεν έχουμε την ψευδαίσθηση πως αυτό θα συμβεί. Έχουμε τον πολιτικό ρεαλισμό για ν’ αντιληφθούμε ότι με τίποτε δεν πρόκειται ο Νίκος Αναστασιάδης να μετακινηθεί από την καρέκλα του.

Τόσα σκάνδαλα, τόση θεσμική διαπλοκή, τόσα φαινόμενα σύγκρουσης συμφέροντος καμία παραίτηση και καμία ανάληψη ευθύνης δεν υπήρξε επί των ημερών της κυβέρνησης του Συναγερμού.

Σε άλλες χώρες, για πολύ λιγότερα, οι ηγέτες αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και παραιτούνται. Στην Κύπρο οι κυβερνώντες ψελλίζουν δικαιολογίες ή φορτώνουν τις δικές τους ευθύνες σε άλλους κι ας έχει καταρρακωθεί το κύρος της πατρίδας μας διεθνώς.

Την ώρα που οι πολίτες προσβάλλονται γιατί η χώρα μας διασύρεται διεθνώς, οι κυβερνώντες αναζητούν αποδιοπομπαίους τράγους.

Σε αυτή την κατρακύλα έχουμε υποχρέωση να βάλουμε φραγμό.
Πρέπει να υψώσουμε το ανάστημά μας και να ενώσουμε τις φωνές μας», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network