MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βίντεο από τα επεισόδια κατά Τ/Κ ενώπιον της Αστυνομίας

Advertisement

Sponsored by exness

Στα χέρια της αστυνομίας αρκετά βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από τις περιοχές όπου διαδραματίστηκαν οι τρεις χθεσινές επιθέσεις σε βάρος Τουρκοκυπρίων.

Advertisement

Τα επεισόδια έγιναν κατά τη διάρκεια πορείας της καταδίκης του ψευδοκράτους και είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε τρία οχήματα με τουρκοκυπριακές πινακίδες εγγραφής και να τραυματιστούν δύο Τουρκοκύπριοι. 

Άμεσή ήταν η αντίδραση του Αρχηγού της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει δώσει οδηγίες ώστε να εντοπιστούν οι ανεγκέφαλοι οι οποίοι προκάλεσαν τα επεισόδια πετώντας πέτρες και κροτίδες και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μας, ήδη από τα γραφεία της αστυνομίας έχουν περάσει αρκετά πρόσωπα για ανάκριση μεταξύ των οποίων και μαθητές. Ενώπιον των αρχών βρίσκονται και βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών που βρίσκονται στις περιοχές όπου έγιναν τα επεισόδια ώστε να εντοπιστούν οι ταραξίες. Η αστυνομία αξιολογεί όλο το οπτικό υλικό και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο όταν ταυτοποιηθούν πρόσωπα να προχωρήσει σε συλλήψεις.

Σαφής ήταν η οδηγία του Αρχηγού του Σώματος καθώς όπως τόνισε δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές τέτοιες ενέργειες και θα επιδειχθεί μηδενική ανοχή.

Τα επεισόδια καταδίκασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του τόπου ενώ δεν έμειναν ασχολίαστα και από τον τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network