MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ από ελικόπτερο: Η διάσωση γυναίκας από γκρεμό στον Ακάμα

Advertisement

Sponsored by exness

Βίντεο από την διάσωση γυναίκας στον Ακάμα -Είχε χάσει την ισορροπία της και έπεσε σε χαράδρα – Με επιτυχία η επιχείρηση διάσωσης – Τραυματίστηκε στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο από τη διάσωση γυναίκας τραυματία σε περιοχή του Ακάμα, από το πλήρωμα ελικοπτέρου της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας το βράδυ της Παρασκευής δίνει στην δημοσιότητα η Αστυνομία Κύπρου.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, σε επιχείρηση διάσωσης γυναίκας που είχε τραυματιστεί ενώ περπατούσε σε δύσβατη περιοχή του Ακάμα, κλήθηκαν χθες μέλη της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας.

Πρόκειται για 40χρονη τουρίστρια, η οποία γύρω στις 4.00 χθες το απόγευμα βρισκόταν στο μονοπάτι με την ονομασία «Αφροδίτη», στον Ακάμα. Σε σημείο του μονοπατιού η 40χρονη έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό της πόδι.

Στην περιοχή κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ γύρω στις 6.00 το απόγευμα κλήθηκαν και μετέβηκαν στο σημείο και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής, στο σημείο έσπευσε ελικόπτερο της ΜΑΕΠ και αφού τα μέλη του πληρώματος παρέλαβαν την τραυματία, τη μετέφεραν με το ελικόπτερο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για περίθαλψη.

Όπως διαπιστώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις, η 40χρονη υπέστη κάταγμα στο πόδι και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, σε ιδιωτική κλινική της Πάφου όπου μεταφέρθηκε αργότερα χθες το βράδυ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network