MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: «Άνοιξαν» οι ουρανοί… Έντονες βροχές σε διάφορες περιοχές – Δείτε live την πορεία του καιρού (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Έντονη βροχόπτωση σε διάφορες περιοχές της Κύπρου – Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας – Εικόνες και βίντεο από τις βροχές

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώνονται αυτή την ώρα σε διάφορες περιοχές του νησιού. Οι ευεργετικές βροχές αναμένεται να δώσουν και εισροές στους υδατοφράκτες τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Advertisement

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία δεν αποκλείεται στα ορεινά να σημειωθούν και καταιγίδες, ενώ από το πρωί στην ατμόσφαιρα επικρατεί και σκόνη.

Δείτε εικόνες και βίντεο από διάφορες περιοχές της Κύπρου / Πηγή Καιρόφιλοι: 

 Δείτε live την πορεία του καιρού: 

Αναλυτικά η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας: 

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη μέχρι και την Παρασκευή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές στα νότια και τα ανατολικά παράλια, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network