MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: 5η μέρα απεργίας δεσμοφυλάκων… Με πανό και συνθήματα έξω από το ΥΠΟΙΚ (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Για 5η ημέρα συνεχίζεται η απεργία δεσμοφυλάκων – Ζητούν αναβάθμιση της μισθοδοτικής τους κλίμακας – Συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Οικονομικών με πανό και συνθήματα

Συνεχίζεται η απεργία που εξήγγειλε ο Κλάδος Δεσμοφυλάκων της Παγκύπριας Συντεχνίας «ΙΣΟΤΗΤΑ» με τους διαμαρτυρόμενους σήμερα να βρίσκονται ξανά έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Advertisement

Οι δεσμοφύλακες αξιώνουν όπως αναφέρουν, αναβάθμιση της μισθοδοτικής τους κλίμακας ταυτόχρονα με την αναβάθμιση των κλιμάκων των Αστυνομικών, όπως είχε δεσμευτεί το Υπουργείο.

Δεύτερο αίτημά τους, αφορά την καταβολή ειδικού επιδόματος στους Δεσμοφύλακες, κάτι το οποίο έχει απορριφθεί από το Υπουργείο Οικονομικών.

Χθες, η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου κάλεσε τους δεσμοφύλακες να αναστείλουν τα απεργιακά μέτρα και να επιστρέψουν στο τραπέζι του διαλόγου, ωστόσο με ανακοίνωσή του ο Κλάδος, υπέδειξε ότι μόνο με γραπτή δέσμευση εκ μέρους της Κυβέρνησης για συμπερίληψη των αναγκαίων προβλέψεων στον περί Προϋπολογισμού Νόμο του 2023, ώστε αυτά να ικανοποιηθούν,θα τερματίσουν τα απεργιακά μέτρα.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network