MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: 3 βδομάδες και δεν διόρισαν ερευνώντα λειτουργό για το θάνατο 59χρονης

Advertisement

Sponsored by exness

Εξηγήσεις από τον ΟΚΥπΥ ζητά ο σύζυγός 59χρονης που κατήγγειλε ιατρική αμέλεια – Τρείς βδομάδες δεν διόρισαν ερευνώντα λειτουργό, όπως λέει ο κ.Σάντης – Καλεί τους αρμόδιους να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να διερευνηθεί η καταγγελία του – Δείτε βίντεο που ανήρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης – Θα τηρείται ενήμερος ο σύζυγος, λέει ο ΟΚΥπΥ

Την έντονη δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς του ΟΚΥπΥ μετά την καταγγελία για ιατρική αμέλεια που αφορά το θάνατο της 59χρονης Ανθούλας Σάντης από τη Λάρνακα, εκφράζει ο σύζυγός της μέσω βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisement

Ο κ.Ερίκος Σάντης μιλώντας στη Cyprus Times προ ημερών είχε καταγγείλει τόσο ιδιωτικό νοσηλευτήριο όσο και το Νοσοκομείο της Λάρνακας για ιατρική αμέλεια.

Τώρα όπως αναφέρει ο κ.Σάντης τρείς βδομάδες από την καταγγελία που έκανε στις αρχές για να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί του για ιατρική αμέλεια, ο ΟΚΥπΥ δεν έχει διορίσει ακόμη ερευνώντα λειτουργό. Μάλιστα κάλεσε τους αρμόδιους να κάνουν κάτι γιατί όπως λέει, πεθαίνει κόσμος στο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Σάντης είχε εντοπίσει νεκρή την σύζυγό του ενώ κοιμόταν, τα ξημερώματα της 27ης Απριλίου στο σπίτι τους, αφού την άφησαν την προηγούμενη μέρα, όπως είπε, να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο, παρά το γεγονός ότι οι εξετάσεις της δεν έπρεπε να το επιτρέψουν.

Πάντως από πλευράς ΟΚΥπΥ όπως ανέφερε στη Cyprus Times αρμόδια πηγή ήδη επικοινώνησαν με τον κ.Σάντη και αναμένεται να τηρείται ενήμερος, όπως μας λέχθηκε, για όλες τις διαδικασίες που ακολουθούνται.

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος του ΟΚΥπΥ, ο Οργανισμός έλαβε επιστολή για το θέμα από το Υπουργείο Υγείας στις 11 Μαΐου και στις 16 του ίδιου μήνα, ζήτησε περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση από την αστυνομία, ώστε να διευκρινιστεί σε ποια ειδικότητα χρειάζονται ιατρικό λειτουργό και αναμένουν απάντηση.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal