MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βγήκαν βόλτα φορτωμένοι με… μαχαίρια, σιδερογροθιά και σπαθί!

Advertisement

Sponsored by exness

Τους σταμάτησαν για έλεγχο και… έγιναν αποκαλύψεις – Νεαροί έκαναν βόλτα με το αυτοκίνητο στην Πάφο έχοντας μυτερά μαχαίρια, σιδερογροθιά και μεταλλικό σωλήνα – 45χρονος στη Λεμεσό μετέφερε στο αυτοκίνητό του σπαθί – Χειροπέδες και στους τέσσερις – Κατηγορήθηκαν γραπτώς μέχρι… νεωτέρας

Advertisement

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν χθες βράδυ και τα ξημερώματα σήμερα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις μαχαιροφορίας.

Συγκεκριμένα, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Αρχηγείου Αστυνομίας, ενώ διενεργούσαν ελέγχους τροχαίας στην Πάφο, τα ξημερώματα σήμερα, ανέκοψαν για έλεγχο 23χρονο, 21χρονο και 20χρονο, οι οποίοι μετέφεραν στα οχήματά τους, συνολικά πέντε μαχαίρια με λεπίδες που καταλήγουν σε μυτερή άκρη, μία σιδερογροθιά και ένα μεταλλικό σωλήνα.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Επίσης, χθες βράδυ, μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο 42χρονο, ο οποίος μετέφερε στο αυτοκίνητό του, ένα σπαθί με λεπίδα μήκους 75 εκατοστών με δύο μυτερές άκρες.

Ο 42χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Όλα τα πιο πάνω ανευρεθέντα κατασχέθηκαν ως τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network