MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βγήκαν τα αποτελέσματα… Χωρίς αντισώματα αρκετοί ασθενείς των γιατρών με τα Fakepass

Advertisement

Sponsored by exness

Βγήκαν τα αποτελέσματα… Χωρίς αντισώματα αρκετοί ασθενείς των γιατρών με τα Fakepass -Οι ανακριτικές ομάδες Λάρνακας και Λεμεσού έλαβαν οδηγίες από Γενική Εισαγγελία για τα επόμενα βήματα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τις υποθέσεις γιατρών που φέρεται να έδιναν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σε ασθενείς τους.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, οι επιστημονικές εξετάσεις από τα δείγματα που λήφθηκαν από ασθενείς των δύο γιατρών, κατέδειξαν πως 9 πρόσωπα δεν ανέπτυξαν αντισώματα παρά το γεγονός ότι είχαν στην κατοχή τους πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Σε δηλώσεις του στη Cyprus Times, o εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, έχουν ληφθεί 26 δείγματα από ασθενείς για την υπόθεση στην Λάρνακα και άλλα δύο για παρόμοιας φύσης υπόθεση, που διερευνάτε από το ΤΑΕ Λεμεσού.

«Από τα δείγματα που έχουν σταλεί για εξετάσεις φαίνεται ότι 7 δείγματα, για την υπόθεση της Λάρνακας, και άλλα δύο, για την υπόθεση της Λεμεσού, είχαμε κάποιο αποτέλεσμα το οποίο αξιολογείται από τους ανακριτές», σημειώνει ο κ. Ανδρέου.

Τόσο η ανακριτική ομάδα της Λάρνακας όσο και της Λεμεσού έχουν ήδη έρθει σε επαφή με  την Γενική Εισαγγελία και έχουν λάβει οδηγίες για τα επόμενα βήματα, στη βάση των εν λόγω αποτελεσμάτων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network