MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βγήκαν «μαχαίρια» ΥΠΟΙΚ – ΑΚΕΛ για την Τρόικα

Advertisement

Sponsored by exness

Αλληλοκατηγορίες με φόντο την Τρόικα – Αντάλλαξαν «πυρά» ΥΠΟΙΚ-ΑΕΚΛ – Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε το ΑΚΕΛ ότι η διακυβέρνηση Χριστόφια έφερε την Τρόικα – Τραγελαφική η τοποθέτηση του ΥΠΟΙΚ, λέει το ΑΚΕΛ – Σκληρή απάντηση από ΔΗΣΥ

Advertisement

Διαμάχη ξέσπασε μεταξύ του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και του αντιπολιτευόμενου κόμματος του ΑΚΕΛ έπειτα από τις σημερινές τοποθετήσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού αναφορικά με την Τρόικα.

Ο Υπουργός Οικονομικών κληθείς να σχολιάσει τα όσα ανέφερε ο κ. Κυπριανού είπε «διερωτώμαι γιατί δεν τα σκέφτηκε αυτά ο κ. Άντρος Κυπριανού και το ΑΚΕΛ όταν έφερναν την Τρόικα, όταν οδηγούσαν τη χώρα μας σε μνημόνιο, όταν άφησαν την κυπριακή οικονομία να διολισθήσει και να χρειαστεί – με δικό τους αίτημα- η οικονομική στήριξη από τους εταίρους μας».

Η παρούσα Κυβέρνηση, είπε, «με τις προσπάθειες όμως πάνω από όλα των συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων του τόπου μας, απάλλαξε την Κύπρο από την παρουσία της Τρόικας που έφερε η Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ».

«Και όχι μόνο αυτό αλλά με την προσπάθεια για την ανάκαμψη της οικονομίας μας δημιουργούμε ξανά νέες προοπτικές για διέξοδο από τα αδιέξοδα που οι ίδιοι άφησαν πίσω τους», κατέληξε.

Λίγο αργότερα με ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ χαρακτήρισε τραγελαφικό το γεγονός ότι «αυτός που θεωρεί το μνημόνιο ιδεολογικό μανιφέστο της κυβέρνησης να πανηγυρίζει πως τάχα απαλλαχθήκαμε από την Τρόικα».

Αντικρούοντας τα όσα ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης η ανακοίνωση αναφέρει ότι «την Τρόικα στην Κύπρο την έφεραν οι Τράπεζες, που ο ΔΗΣΥ και οι συνοδοιπόροι του κάλυπταν με πάθος. Η ατάκα του Αβέρωφ Νεοφύτου περί των «καλύτερων τραπεζιτών του κόσμου» θα τους συνοδεύει ως σφραγίδα εκείνης της περιόδου.

Σκληρή απάντηση από ΔΗΣΥ : Οι τσιλιαδόροι των τραπεζών βρέθηκαν στο Κελλάκι

Στην κόντρα μπήκε και ο ΔΗΣΥ ο οποίος ανταπέδωσε λέγοντας ότι είναι τραγελαφικό το ΑΚΕΛ να εμφανίζεται και ως επικριτής για τα της Οικονομίας.

«Το κόμμα, η διακυβέρνηση του οποίου μας οδήγησε προ χρεοκοπίας και στην αγκαλιά της Τρόικας. Το ΑΚΕΛ, το οποίο έψαχνε τους τσιλιαδόρους των τραπεζών σε σαλόνια στην Λευκωσία και οι οποίοι τελικά βρέθηκαν στο Κελλάκι. Το κόμμα το οποίο διόρισε τρεις τραπεζίτες στη θέση του Υπουργού Οικονομικών. Κόμμα που παρέλαβε ένα κράτος ευημερίας και παρέδωσε ένα κράτος στα αποκαΐδια, με χιλιάδες άνεργους και χιλιάδες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις υπό πτώχευση. Κυρίως αυτό το κόμμα, θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικό όταν αναφέρεται στα της Οικονομίας» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network