MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βεβαιότητα Πρώτης Κυρίας ότι και φέτος θα αγκαλιαστεί ο Ραδιομαραθώνιος

Advertisement

Sponsored by exness

Το Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος έχει ως στόχο να φέρει την ελπίδα, τη δύναμη και τη χαρά στα παιδιά και στους γονείς τους που περνούν τις πιο δύσκολες στιγμές τους, ανέφερε η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει και φέτος τον θεσμό.

Advertisement

Μιλώντας κατά τη διάρκεια του Φιλανθρωπικού Γκαλά Κύπρου-Ρωσίας 2018, στο Προεδρικό Μέγαρο, η κ. Αναστασιάδη σημείωσε ότι από την ίδρυσή του το 1991, το Ίδρυμα κατάφερε να προσφέρει βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά με ειδικές ανάγκες, «παιδιά που έχουν δικαίωμα στην αγάπη, τη συμπόνοια και την αλληλεγγύη», όπως είπε.

Ανέφερε εξάλλου ότι το Κυπρο-Ρωσικό γκαλά το οποίο έχει πλέον καθιερωθεί ως μια από τις βασικές εκδηλώσεις του Ραδιομαραθωνίου για 12η συνεχόμενη χρονιά, αναδεικνύει τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και προσφέρει μια πλατφόρμα για τη διεύρυνση των πολιτιστικών δεσμών Κυπρίων και Ρώσων.

Κύπρος και Ρωσία, συμπλήρωσε, διατηρούν παραδοσιακά στενές και φιλικές σχέσεις, οι οποίες βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και την κατανόηση. Ωστόσο, συνέχισε, είναι οι ανθρώπινες αξίες που ενώνουν τους ανθρώπους μας, οι οποίες βρίσκονται στο προσκήνιο της μακροχρόνιας φιλίας μας.

Η κ. Αναστασιάδη εξέφρασε παράλληλα την εκτίμησή της στο πρόσωπο του Πρέσβης της Ρωσίας Στάνισλαβ Οσάτσι για τη στενή όπως είπε συνεργασία και τις συνεχείς προσπάθειές του για διεύρυνση των σταθερών αυτών σχέσεων.

Απευθυνόμενη τέλος στους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για τη διαρκή στήριξή τους. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το Ίδρυμα θα συνεχίζει να ακμάζει, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει όλοι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε πλήρως αυτόν τον σκοπό, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network