MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βέργας και… άλλοι ξανά στο δικαστήριο για τα απειλητικά μηνύματα

Advertisement

Sponsored by exness

Προγραμματισμένη είναι για σήμερα η ακρόαση της υπόθεσης των απειλητικών sms  στο Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου.

Advertisement

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να βρεθούν και πάλι σήμερα ο πρώην Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας και οι υπόλοιποι ύποπτοι για τη γνωστή υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων προς τον νυν Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, την Αναπληρώτρια Δημοτικό Μηχανικό του Δήμου Ανδρούλλα Ευθυμίου και του δημοσιογράφου Κώστα Νάνου.

Στο μεταξύ χθες συνεχίστηκε ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου η διαδικασία σε σχέση με την αίτηση για ακύρωση των διαταγμάτων εξασφάλισης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων στην υπόθεση.

Όπως είναι γνωστό ο  συνήγορος υπεράσπισης των Μαρίας Σολομωνίδου, Κωνσταντίνου Σύφαντου και Ηλία Σολομωνίδη δικηγόρος Μιχάλης Πικής είχε  υποβάλει αίτηση φύσεως  (CERTIORARI) προς ακύρωση των διαταγμάτων εξασφάλισης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων που αφορούσαν την παρούσα υπόθεση.

Το  Ανώτατο δικαστήριο έδωσε άδεια για καταχώρηση αιτήσεως φύσεως  (CERTIORARI) αφότου έκρινε ότι υπάρχει εκ πρώτης όψεως συζητήσιμη υπόθεση.

Ο δικαστής του Ανωτάτου δικαστηρίου  Αντώνης Λιάτσος επιφύλαξε  χθες την απόφασή του για την αίτηση για ακύρωση των διαταγμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network