MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βελτιωμένη η κατάσταση με την φωτιά στον Ύψωνα. Κάηκαν παλιά οχήματα (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Μεγάλη μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στην περιοχή του Ύψωνα – Βελτιωμένη η κατάσταση – Και πτητικά μέσα στη «μάχη» – Επιχειρούν να προστατεύσουν υποστατικά – Κάηκαν παλιά οχήματα – Δείτε Εικόνες

Με λάστιχα και όσα μέσα έχουν στην κατοχή τους, οι κάτοικοι της περιοχής, ιδιοκτήτες υποστατικών και κυνηγοί που παρευρέθηκαν στο σημείο, ενίσχυσαν τις προσπάθειες των δυνάμεων πυρόσβεσης, πλησίον του σημείου που μαίνεται η φωτιά.

Advertisement

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Ύψωνα ξέσπασε γύρω στις 3 το απόγευμα και εξελίχθηκε γρήγορα, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Όπως μας αναφέρθηκε τα τελευταία λεπτά η κατάσταση παρουσιάζεται κάπως βελτιωμένη.

H φωτιά καίει ξηρά χόρτα, ωστόσο στην περιοχή υπάρχουν μηχανουργεία και άλλα υποστατικά με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να δίνουν μάχη να κρατήσουν τις φλόγες μακριά. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι φλόγες έκαψαν και παλιά αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε περιφραγμένο χώρο.

Δείτε Εικόνες:

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που ανταποκρίθηκε με ισχυρές δυνάμεις στην περιοχή, ενώ τις προσπάθειες για κατάσβεση είχαν συνδράμει από την αρχή και δυνάμεις των Βρετανικών Βάσεων.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν και πτητικά μέσα ενώ στο σημείο βρίσκονται και μέλη της Πολιτικής Άμυνας.

Οι καπνοί από την πυρκαγιά έφτασαν μέχρι τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου και σε αρκετές περιοχές της Λεμεσού, όπως ανέφεραν αναγνώστες στη Cyprus Times:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network