MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βελτιωμένη η εικόνα στα πύρινα μέτωπα σε Πεντάκωμο και Αναλιόντα… Ενισχύονται τα πτητικά μέσα σε Καλαβασό (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε εξέλιξη βρίσκονται τρία πύρινα μέτωπα σε επαρχίες Λεμεσό, Λάρνακα και Λευκωσία – Βελτιωμένη η εικόνα σε Πεντάκωμο και Αναλιόντα – Ενισχύονται τα πτητικά μέσα σε Καλαβασό – «Κολλημένα» στον αυτοκινητόδρομο δεκάδες οχήματα

Θετικά φαίνεται να είναι τα νέα στα δύο από τα πύρινα μέτωπα που έθεσαν σε συναγερμό τις ομάδες πυρόσβεσης από το μεσημέρι.

Advertisement

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, τόσο η πυρκαγιά Αναλιόντα όσο και Πεντακώμου εκτός απρόσμενης εξέλιξης φαίνεται να εξελίσσονται θετικά και να επίκειται διαχείριση της κατάστασης. Στα σημεία συνεχίζουν να επιχειρούν οι επίγειες δυνάμεις.

Την ίδια ώρα ενισχύονται τα πτητικά μέσα που επιχειρούν στην πυρκαγιά μεταξύ Τόχνης και Καλαβασού. Συγκεκριμένα τα εναέρια μέσα που αποδεσμεύτηκαν από την πυρκαγιά που μαινόταν παρά την κοινότητα Αναλιόντα και θα επιχειρήσουν στην πυρκαγιά Καλαβασού.

«Κολλημένα» στον αυτοκινητόδρομο δεκάδες οχήματα

Στο μεταξύ, εγκλωβισμένα παρέμειναν στον αυτοκινητόδρομο, παρά το Πεντάκωμο, δεκάδες οχήματα καθώς λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε η κυκλοφορία τόσο στον κύριο δρόμο όσο και στον παλαιό.

Μετά από δύο και πλέον ώρες η Αστυνομία ενημερώνει ότι ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού έχει δοθεί στην κυκλοφορία και καλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επίσης, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τις δέουσες αποστάσεις απο τα προπορευόμενα τους οχήματα. Η Αστυνομία ευχαριστεί για την κατανόηση και την υπομονή που επέδειξε το κοινό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network