MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βάζουν πίεση για κατάργηση πέναλτι στις συντάξεις στο 63ο έτος. Ετοιμάζουν μέτωπο αντίδρασης

Advertisement

Sponsored by exness

Βάζουν πίεση για κατάργηση πέναλτι στις συντάξεις στο 63ο έτος – Ετοιμάζουν μέτωπο αντιδράσεων – Σύσκεψη στις 14 Σεπτεμβρίου

Επαναδραστηριοποίηση της ομάδας πρωτοβουλίας για κατάργηση του πέναλτι στις συντάξεις ετοιμάζουν οι εμπλεκόμενες οργανώσεις.

Advertisement

Όπως μας λέχθηκε σκοπός είναι η δημιουργία μετώπου αντίδρασης, ως αποτέλεσμα της μη επαναξιολόγησης ή διαφοροποίησης της απόφασης για επιβολή πέναλτι 12% στις συντάξεις, όσων συνταξιοδοτήθηκαν ή όσων θα συνταξιοδοτηθούν στο 63ο έτος της ηλικίας τους.

Μιλώντας στην Cyprus Times, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΚΥΣΥ Κώστας Σκαρπάρης ανέφερε πως η ΕΚΥΣΥ σε συνεργασία με την ΠΕΟ και την διαδικτυακή ομάδα πρωτοβουλίας για κατάργηση του πέναλτι έχουν αρχίσει την προσπάθεια και επί τούτου έχουν καλέσει σύσκεψη για τις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Σκαρπάρης εξήγησε ότι πρόκειται για επαναδραστηριοποίηση της ομάδα πρωτοβουλίας με συμμετοχή 15 οργανώσεων, που είχε συσταθεί πέρσι τον Απρίλιο και πραγματοποίησε συλλαλητήριο έξω από το Προεδρικό ζητώντας κατάργηση του πέναλτι.

«Δεν έγινε οτιδήποτε από πλευράς της Κυβέρνησης και αποφασίσαμε ότι θα πρέπει να επαναδραστηριοποιηθεί αυτή η ομάδα, με σκοπό διεύρυνσης του μετώπου αντίδρασης» εξήγησε.

Όπως μας ανέφερε, θα κληθούν όλες ανεξαιρέτως οι συνδικαλιστικές και άλλες οργανώσεις που επηρεάζονται από την εφαρμογή αυτής της νομοθεσίας. «Σκοπός ένα κοινό μέτωπο που να αποτελέσει μοχλό πίεσης» σημείωσε.

«Θα προσπαθήσουμε να έχουμε συναντήσεις με την Κυβέρνηση, με όλα τα κόμματα και με υποψήφιους για την Προεδρία, για να προωθηθεί αυτή η απαίτηση» κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network